Työllisyyspalveluiden pääkuva

Navigaatiovalikko

Kaupungin työllisyyspalvelut

Kaupungin työllisyyspalvelut

Lieksan kaupungin työllisyyspalveluiden tarkoituksena on tukea työelämä osallisuutta ja luoda edellytykset työllistymiselle. Työllisyyspalveluissa tehdään tiivistä yhteistyötä TE-toimiston, kaupungin eri hallintokuntien ja välityömarkkinatoimijoiden kanssa asiakkaan työllistymisen tukemiseksi. Erityinen painopistealue on nuorten aikuisten ja pitkäaikaistyöttömien tukeminen työelämään. Palveluihin voi hakeutua TE-toimiston, sosiaalipalveluiden, muiden yhteistyötahojen tai työnhakijan omasta aloitteesta.

 

Työllistämisen kuntalisä

Kuntalisä on työnantajalle myönnettävä palkkio työllistämisestä ja sitä myönnetään hakemuksesta työnantajana toimiville yrityksille, säätiöille, järjestöille ja yksityishenkilölle. Se on suuruudeltaan 350 euroa kuukaudessa. Työllistämisen kuntalisä edellyttää 4–35 viikon työsuhdetta, jossa työaika on vähintään 18 tuntia viikossa. Kuntalisää voidaan myöntää pääsääntöisesti työllistetyn henkilön työssäoloehdon täyttymiseen saakka. Palkattu työntekijä voi olla esimerkiksi puoli vuotta työttömänä ollut nuori tai yli 200 päivää työmarkkinatukea saanut henkilö.

Lisätietoja:

Työllisyyspalveluvastaava Raija Schroderus, p. +358 40 1044 312

 

Työllisyyden kuntalisä - hakuohje

Työllisyyden kuntalisä - hakulomake

 

 

 

 

 

 

Työllisyyspalveluiden yhteystiedot

Työllisyyspalveluiden yhteystiedot

Schroderus Raija Työllisyyspalveluvastaava & Kohti työtä ja koulutusta -hankkeen projektipäällikkö +358 40 1044 312 raija.schroderus@lieksa.fi