Kasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Lieksan kaupungin opintoavustukset lukuvuodelle 2020 – 2021 ovat haettavana

 

Avustukset jaetaan opintoavustusrahaston säännön mukaan Lieksan kaupungissa vakinaisesti asuville ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen opiskelijoille.

 

Opintoavuslomakkeen tulostus.

Hakemuslomakkeita saa myös asiakaspalvelupisteestä (os. Pielisentie 3), lukion kansliasta ja Riveria Lieksan opintotoimistosta.

 

Hakemukset toimitetaan 11.9.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lieksan kaupunki/kirjaamo, Pielisentie 3, 3. krs (postiosoite PL 41, 81701 Lieksa).

 

Tiedustelut p. 040 1044 104 toimistosihteeri Tero Kiiskinen.

 

 

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulunkäynnin aloittaminen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen vuonna 2020
 

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalveluihin voi hakea tarpeen mukaan ympäri vuoden osoitteessa https://lieksa.daisynet.fi/eDaisy.

Esiopetus

Vuonna 2020 esiopetusikäisiä ovat 2014 syntyneet lapset. Lisätietoa esiopetuksesta löytyy ylläolevaa esiopetus-otsikkoa klikkaamalla. Esiopetuspaikkaa hakeneille lähetetään päätökset kuluvan kevään aikana. Huomioithan, että Partalanmäen päiväkodin esiopetus on siirtynyt vuoden 2020 alusta Kuhmonkadulta Koulukadulle

Perusopetus
Vuonna 2013 syntyneiden lasten huoltajille lähetetään  päätös oppilaan koulunkäyntipaikasta (lähikoulu).

Huoltaja voi hakea oppilaalle koulunkäyntioikeutta myös muuhun kuin lähikouluun tai oikeutta aloittaa perusopetus vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin. Koulunkäynnin aloittamisen poikkeavasta hakemisesta saa lisätietoja perusopetus-otsikkoa klikkamalla.

Tutustumispäivä

Tutustuminen omaan kouluun ja omaan esiopetuspaikkaan järjestetään ensimmäisen luokan ja esiopetuksen aloittaville 10.8.2020 klo 9-11.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta lv. 2020-2021

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Keskuskoulussa, Rantalan koulussa ja Jamalin koulussa edellyttäen, että toimintaan osallistuu vähintään seitsemän 1. -2. luokan oppilasta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta. Lisätietoja ja tulostettava hakemuslomake löytyy otsikkoa klikkamalla.Lukuvuoden 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella 21.2.-13.3.2020 välisenä aikana. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen sekä paperilomake löytyvät kaupungin internetsivuilta hakuajan alettua.

Paperilomakkeiden palautus: Pirjo Oinonen, kaupungintalo, Pielisentie 3, 3.krs, (postiosoite: PL 41, 81701 Lieksa).

 

Lukio ja kansalaisopisto

PTV-sisältö

Kolin koulu

Kolin koululla annetaan opetusta luokilla 0-9. Lisäksi koululla toimii ryhmäperhepäivähoitokoti. Koulu sijaitsee Pielisen länsirannalla n. 80 km päässä Lieksan keskustasta.

Palvelun kieli: suomi.

Perusopetus

Käyntitiedot

Muut yhteystiedot

  • Postiosoite
    • Aapiskukontie 11
    • 83960 Koli