Kasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulunkäynnin aloittaminen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen vuonna 2020
 

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalveluihin voi hakea tarpeen mukaan ympäri vuoden osoitteessa https://lieksa.daisynet.fi/eDaisy.

 

Esiopetus

Vuonna 2020 esiopetusikäisiä ovat 2014 syntyneet lapset. Lisätietoa esiopetuksesta löytyy ylläolevaa esiopetus-otsikkoa klikkaamalla. Esiopetuspaikkaa hakeneille lähetetään päätökset kuluvan kevään aikana. Huomioithan, että Partalanmäen päiväkodin esiopetus on siirtynyt vuoden 2020 alusta Kuhmonkadulta Koulukadulle

 

Perusopetus

Vuonna 2013 syntyneiden lasten huoltajille lähetetään  päätös oppilaan koulunkäyntipaikasta (lähikoulu). Huoltaja voi hakea oppilaalle koulunkäyntioikeutta myös muuhun kuin lähikouluun tai oikeutta aloittaa perusopetus vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin. Koulunkäynnin aloittamisen poikkeavasta hakemisesta saa lisätietoja perusopetus-otsikkoa klikkamalla.

 

Tutustumispäivä

Tutustuminen omaan kouluun ja omaan esiopetuspaikkaan järjestetään ensimmäisen luokan ja esiopetuksen aloittaville ennen kouluvuoden alkua.

 

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta lv. 2020-2021

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Keskuskoulussa, Rantalan koulussa ja Jamalin koulussa edellyttäen, että toimintaan osallistuu vähintään seitsemän 1. -2. luokan oppilasta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta. Lisätietoja ja tulostettava hakemuslomake löytyy otsikkoa klikkamalla.Lukuvuoden 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen sekä paperilomake löytyvät kaupungin internetsivuilta.

 

Paperilomakkeiden palautus: Pirjo Oinonen, kaupungintalo, Pielisentie 3, 3.krs, (postiosoite: PL 41, 81701 Lieksa).

 

Lukio ja kansalaisopisto

PTV-sisältö

Kolin koulu

Kolin koululla annetaan opetusta luokilla 0-9. Lisäksi koululla toimii ryhmäperhepäivähoitokoti. Koulu sijaitsee Pielisen länsirannalla n. 80 km päässä Lieksan keskustasta.

Palvelun kieli: suomi.

Perusopetus

Käyntitiedot

Muut yhteystiedot

  • Postiosoite
    • Aapiskukontie 11
    • 83960 Koli