Kasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Kasvatus ja opetus

Kasvatus ja opetus

Opintoavustukset

Opintoavustukset

Lieksan kaupungin opintoavustukset lukuvuodelle 2019 – 2020 on haettavana.

Avustukset jaetaan opintoavustusrahaston säännön mukaan Lieksan kaupungissa vakinaisesti asuville ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen opiskelijoille.

Hakemuslomakkeita saa asiakaspalvelupisteestä (os. Pielisentie 3), lukion kansliasta ja Riveria Lieksan opintotoimistosta. Lomake on tulostettavissa myös tästä.

 

Hakemukset toimitetaan 11.9.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lieksan kaupunki/Hallinto, Pielisentie 3, 3. krs (postiosoite PL 41, 81701 Lieksa).

 

Tiedustelut:  p. 04010 44104 toimistosihteeri Tero Kiiskinen

Kasvatus ja opetus

Esiopetuksen ja koulunkäynnin aloittaminen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen vuonna 2019

Esiopetus

Vuonna 2019 esiopetusikäisiä ovat 2013 syntyneet lapset. Lisätietoa esiopetuksesta löytyy ylläolevaa esiopetus-otsikkoa klikkaamalla. Esiopetuspaikkaa hakeneille lähetetään päätökset kuluvan kevään aikana.

Perusopetus
Vuonna 2012 syntyneiden lasten huoltajille on lähetetty päätös oppilaan koulunkäyntipaikasta (lähikoulu).

Huoltaja voi hakea oppilaalle koulunkäyntioikeutta myös muuhun kuin lähikouluun tai oikeutta aloittaa perusopetus vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin. Koulunkäynnin aloittamisen poikkeavasta hakemisesta saa lisätietoja perusopetus-otsikkoa klikkamalla.

Tutustumispäivä

Tutustuminen omaan kouluun ja omaan esiopetuspaikkaan järjestetään ensimmäisen luokan ja esiopetuksen aloittaville keskiviikkona 8.5.2019 klo 9-11.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta lv. 2019 – 2020

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Keskuskoulussa, Rantalan koulussa ja Jamalin koulussa edellyttäen, että toimintaan osallistuu vähintään seitsemän 1. -2. luokan oppilasta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta. Lisätietoja ja tulostettava hakemuslomake löytyy otsikkoa klikkamalla.

Paperilomakkeiden palautus: Pirjo Oinonen, kaupungintalo, Pielisentie 3, 3.krs, (postiosoite: PL 41, 81701 Lieksa).

 

 

 

PTV-sisältö

Valitse ainakin yksi ptv-kenttä kokoonpanosta