Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Ukkosenpoika -nukketeatteriesitys 15.3. Brahe-salissa

Ukkosenpoika -nukketeatteriesitys 15.3. Brahe-salissa

Teatteri Tuomikko esittää Lieksan kulttuurikeskuksen Brahe-salissa perjantaina 15.3. nukketeatteriesityksen Ukkosenpoika. Esitys alkaa klo 9.30 ja kestää n. ½ tuntia. Suositusikä katsojille on 2- 9 vuotta. Esitykseen on vapaa pääsy. Toivomme ryhmien ilmoittautuvan ennakkoon sähköpostilla paula.timonen@lieksa.fi

Ukkonen on jatkunut jo kolme viikkoa eikä äiti anna tehdä mitään kivaa. Kun Tuuven kesäloma uhkaa mennä pilalle, hän päättää uhmata säätä ja selvittää, mistä ukkonen tulee. Sateenvarjollaan Tuuve lentää taivaan tuuliin ja löytää sieltä Ukkosenpojan, jonka kiukuttelu aiheuttaa maan päälle ukonilman. Tuuve haluaa opettaa Ukkosenpoikaa rauhoittumaan, mutta se ei olekaan helppo tehtävä. Tarvitaan monta epäonnistumista ja monta rauhoittumisvinkkiä ennen kuin löytyy vastaus kysymykseen: ”Miten voi oppia rauhoittumaan?”.

Ukkosenpoika -esitys käsittelee lapsen kiukunhallintaa ja havainnollistaa sadun kautta, kuinka tärkeää on oppia ne keinot, jotka auttavat juuri itseä rauhoittumaan. Hauskat hahmot ja tarttuva musiikki johdattavat katsojat seikkailulle nukketeatterin maailmaan.

Teatteri Tuomikko on kiertävä ammattinukketeatteri, joka tarjoaa lapsille laadukkaita esityksiä tärkeistä aiheista. Teatterin takana on Terhi Tuomikko. Hän on lahtelainen teatteri-ilmaisun ohjaaja, nukketeatteritaiteilija, näyttelijä ja kahden prinsessan äiti eli lähes prinsessa itsekin.

Käsikirjoitus, lavastus, nukenrakennus ja esiintyminen: Terhi Tuomikko

Musiikki: Marko Häkkinen

Ohjausapu: Essi Rönnkvist

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Paula Timonen, nuorisosihteeri

p. 044 1044 115

paula.timonen@lieksa.fi

Ukkosenpoika-nukke