Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uusi kaupunginjohtaja Pirre Seppänen aloitti kaupungin johdossa maanantaina 19.2.2024

Lieksan uusi kaupunginjohtaja Pirre Seppänen aloitti kaupungin johdossa maanantaina 19.2.2024

Lieksan kaupunginjohtajana aloittanut Pirre Seppänen sai toimia heti ensimmäisenä työpäivänään kaupunginhallituksen kokouksen esittelijänä. Käsiteltävinä aiheina oli mm. hyvinvointisuunnitelman täydentäminen, kaupungin tilinkäyttöoikeuksista päättäminen, kaupungin lausunto Rajavartiolaitoksen suunnitelmista Inarin tilapäisen rajanylityspaikan sulkemisesta, kaupungin kaavoituskatsaus sekä avustusohjeen päivittäminen. Kaupunginjohtaja Seppänen toteaa, että työn aloittaminen on ollut mielekästä, kun kaupungissa on käsiteltävänä paljon mielenkiintoisia asioita.

Tuore kaupunginjohtaja kertoo, että hänet on otettu lämpimästi vastaan ja hän on tuntenut olonsa tervetulleeksi. -Kohtaamiset niin kuntalaisten, päättäjien kuin henkilöstönkin kanssa ovat olleet välittömiä ja tuntuu kuin olisin tuntenut tapaamani ihmiset jo pidemmän aikaa, Seppänen sanoo.

Kaupunginjohtajan suunnitelmissa on tutustua kaupungin toimipaikkoihin ja henkilöstöön vielä kuluvan talven aikana. Samoin kuntalaisten tapaamiseen järjestetään tilaisuuksia eri puolilla Lieksaa kevään aikana.

Seppäsen ensimmäinen kaupunginvaltuuston kokous kaupunginjohtajana on maanantaina 26.2. Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata tuttuun tapaan joko paikan päällä kulttuurikeskuksen Brahe-salissa tai suorana lähetyksenä kaupungin Youtube-kanavalta. Kokous alkaa klo 18.

 

"Lieksan kaupunginjohtaja Pirre Seppänen"

Kuvassa Pirre Seppänen, Lieksan kaupunginjohtaja.

Lieksan kaupunginjohtaja Pirre Seppänen