Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunkikonserni mukana Hämärän kaupan illassa

Lieksan kaupunkikonserni mukana Hämärän kaupan illassa

Lieksan kaupunkikeskusyhdistyksen järjestämään Hämärän kaupan iltaan perjantaina 29.9.2023 osallistuu perinteiseen tapaan myös Lieksan kaupunkikonserni.

Kulttuurikeskuksen ala-aulassa (Pielisentie 9–11) on tavattavissa hyvinvointipalvelujen, rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun, kuntatekniikan, vesihuollon, maankäytön ja kaavoituksen toimihenkilöítä klo 16 alkaen. Lisäksi kaupungin asiakaspalvelu on paikalla myymässä lippuja syksyn tapahtumiin.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus keskustella kaupungin toimihenkilöiden kanssa kasvotusten ajankohtaisista asioista, tutustua tulevaisuuden suunnitelmiin, hankkia ennakkolippuja tapahtumiin ja osallistua arvontaan.

Brahe-salissa nähdään Kaskea Karjalasta -musiikkivideon ensiesitys klo 16. Ohjelmaa on klo 19.15 saakka, päättyen Puhallinorkesteri Pielisen esiintymiseen.

Brahe-salin ohjelma:

16.00            Kaskea Karjalasta -musiikkivideon ensiesitys. Videolla esiintyjinä vaskilähettiläs Jouko Harjanne, trumpetti ja Outi Nissi, piano

16.10            Viuhujouset viihdyttää, Pielisen-Karjalan musiikkiopisto 

16.30            Zumbaa – Heidi Kansala ohjaa, kansalaisopisto

17.45             Lieksan lukion musiikkilinjan bändi esiintyy

19.00            Puhallinorkesteri Pielinen, kansalaisopisto

 

Pielisentiellä esiintyy klo 16 ja 18 alkaen Tip Top Walkers -katushowryhmä, esitys on osa Lieksa 50 -juhlavuoden tapahtumia.

 

Hämärää peliä ja avaruusaiheista ohjelmaa

  • Muista kaupungin yksiköistä Lieksan Kehitys Oy LieKen ja Lieksan Kiinteistöt Oy:n henkilöstöä on tavattavissa tapahtuman ajan Pielisentien varrella, S-marketin edustalla.
  • Kirjasto (Urheilukatu 4) on avoinna klo 21 saakka, kirjastoauto Hilippa on pysäköitynä kirjaston eteen tapahtuman ajan. Ohjelmassa on musiikkia ja hämäriä kirjahetkiä, räppäri E.R.E. esiintyy klo 20 alkaen.
  • Nuokkari (Pielisentie 9–11, 2.krs) on avoinna klo 14.15 alkaen, yhteistyössä Lieksan 4H-yhdistyksen kanssa. Nuokkarilla askarrellaan heijastimia ja pelataan Mystinen Lieksa-pikapakohuonepelejä.
  • Lieksan liikennepuisto on avoinna säävarauksella klo 15–17 välisenä aikana, yhteistyössä juniori Hurttien kanssa.
  • Hyvinvointikeskus Liehussa pelataan lentopalloa Hämärissä peleissä klo 20 alkaen, pelaajien ilmoittautumiset Lieksan Visalle.

 

Lisätietoja:

viestinta@lieksa.fi