Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunginjohtajan viranhaku käyntiin elokuussa

Lieksan kaupunginjohtajan viranhaku käyntiin elokuussa

Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen on siirtymässä syyskuun aikana Muuramen kunnanjohtajaksi. -Päätöksen julkistamisesta on ollut ennakoimaani laajempaa kiinnostusta molemmilla paikkakunnalla, minkä vuoksi päädyin tässä kohtaa vahvistamaan lähtöni.

Muuramen kunta on hyväksynyt johtajasopimuksen kunnanhallituksessa viikko sitten. -Monipuolisen harkinnan jälkeen olen päättänyt, että siirryn Muurameen syyskuun aikana, Lieksan kaupunginjohtaja vahvistaa. -Olen tyytyväinen esitetyn johtajasopimuksen sisältöön ja olen siis sen omalta osaltani hyväksynyt. Tarkempi siirtymisaika täsmentyy myöhemmin.

Määttänen on ollut Lieksan kaupunkiin työnantajana tyytyväinen. -Kiitän Lieksan kaupunkia työvuosistani. Kaupunki on ollut hyvä työnantaja ja työtehtävät ovat olleet mielenkiintoisia; tuloksiakin olemme mielestäni saaneet aikaan, Määttänen summaa Lieksassa olo aikaa lyhyesti. -Työn sisältö Muuramessa ja siihen liittyvät haasteet ovat kuitenkin erittäin kiinnostavia, minkä vuoksi päädyin tähän ratkaisuun.

 

Kaupunginjohtajan viranhaku käynnistyy elokuussa

Lieksan kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtajan hakuprosessia kokouksessaan elokuun aikana. -Tavoitteena on aikatauluttaa hakuprosessia kokonaisuutena ja avata kaupunginjohtajan viranhaku, taustoittaa tulevaa prosessia kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Väänänen.

Kaupunginhallitus pyrkii etenemään uuden kaupunginjohtajan haussa nopeasti, mutta prosessin läpivieminen vie toki aikaa kaikkine päätöksentekovaiheineen. -Kaupunginhallitus tulee nimeämään syksyn aikana kaupunginjohtajan sijaisen siihen saakka, kunnes valittu kaupunginjohtaja aloittaa virassaan.

Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Taponen toteaa, että uuden kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. -Aikaisin ajankohta uudesta kaupunginjohtajasta päättämiselle on syyskuun lopun kaupunginvaltuuston kokous, mutta tämä tarkentuu prosessin edetessä.

 

Lisätietoja

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001 / jarkko.maattanen@lieksa.fi

 

Timo Väänänen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja

p. 040 0675 191 / timo.vaananen@luottamus.lieksa.fi

kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen