Asiakaspalvelu

Navigaatiovalikko

Sisäliikutatilat / tilavaraukset

Tilavaraukset

 

Hyvinvointikeskus Liehu on suunniteltu monitoimikäyttöön eli terveysliikuntaan sekä kilpa- ja harrasteurheiluun. Vakiovuorojen lisäksi Liehusta on varattavissa yksittäisvuoroja. Yksittäisvuoroja voi varata uimahallin kahvio Huikopalasta p. 040 1044 770, uimahalli@lieksa.fi tai Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteestä (ma-pe klo 9-15) p. 040 1044 710, asiakaspalvelu@lieksa.fi. 

Kahvio Huikopala palvelee uimahallin aukioloaikoina. Jos varaus on aukioloaikojen ulkopuolella, niin avainlätkän voi lunastaa panttia vastaan kahvio Huikopalasta. 

 

Koulujen liikuntasalien ja Lieksa Areenan yksittäisvuorot varataan kaupungin asiakaspalvelupisteestä p. 040 1044 710 tai asiakaspalvelu@lieksa.fi. Avoinna ma-pe klo 9-15. 

 

Koulujen liikuntasalien, uimahallin ja Lieksa Areenan kauden 2022-2023 vakiovuorot, hakulomake.

Hyvinvointikeskus Liehun kauden 2022-2023 vakiovuorot, hakulomake.

 

PTV-sisältö

Asiakaspalvelupiste Aspa

Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteessä saat lisätietoa kaupungin palveluista, matkailuneuvontaa, kassapalvelut (Lieksan kaupungin, SiunSoten ja Pelastuslaitoksen laskujen maksaminen), tilavaraukset, liikuntasalien ja ulkokenttien vuorovaraukset, jäähallin vuorovaraukset, venepaikat ja puutarhapalstat. Esteettömissä tiloissa mm. asiakaspääte ja tulostin. Asiointipiste. Kaupungin virallinen ilmoitustaulu on asiakaspalvelupisteessä.

Palvelun kieli: suomi.

Käyntitiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai—Perjantai 9.00—15.00