Frisbeegolf

Navigaatiovalikko

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Radat urheilupuistossa ja hiihtokeskuksessa

 

Urheilupuiston nurmialueille valmistui keväällä 2013 yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata, joka muuttui seitsemänväyläiseksi kesällä 2018. Radan perustamisessa hyödynnettiin jo olemassa olevia nurmialueita, puita ja pensaita.

 

Lieksassa Timitran hiihtokeskuksen alueelle rakennettiin 18-väyläinen Frisbeegolfrata syksyllä 2017.
 


Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin emälajissaan golfissa. Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä eli liitokiekkoja.Normaalin golfin reiän korvaa metallista valmistettu maalikori, johon kiekko on tarkoitus toimittaa mahdollisimman vähillä heitoilla.

Kanssapelaajat ja muut kenttäalueella olevat huomioidaan ennen heittoa ja tarvittaessa heitä varoitetaan lähestyvästä pelivälineestä. Vastuullinen pelaaja pitää huolta pelikentän siisteydestä viemällä mahdolliset roskat jäteastioihin.

Radalle on vapaa pääsy, eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radalla liikkujat.
 

Opastekartta, urhelupuisto

Väyläkartat, urheilupuisto

Opastekartta, Timitra

 


 

PTV-sisältö

Urheilupuiston frisbeegolfrata

Urheilupuiston nurmialueille valmistui keväällä 2013 yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata. Rata muuttui seitsemänväyläiseksi kesällä 2018 Lieksan uuden liikuntahallin rakennustöistä johtuen. Radan perustamisessa hyödynnettiin jo olemassa olevia nurmialueita, puita ja pensaita. Radalle on vapaa pääsy eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radalla liikkujat.

Käyntitiedot

PTV-sisältö

Timitran frisbeegolfrata

Timitran hiihtokeskuksen alueella sijaitseva 18-väyläinen frisbeegolfrata. Kanssapelaajat ja muut kenttäalueella olevat huomioidaan ennen heittoa ja tarvittaessa heitä varoitetaan lähestyvästä pelivälineestä. Herrasmiespelaaja pitää huolta pelikentän siisteydestä viemällä mahdolliset roskat jäteastioihin. Radalle on vapaa pääsy eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radalla liikkujat.

Palvelun kieli: suomi.

Käyntitiedot