Nuorten kesätyöt

Navigaatiovalikko

Nuorten kesätyöt

Nuorten kesätyöt ja kesäseteli

 

Nuorten kesätyöt 2019

Lieksan kaupunki ja kaupunkikonserniin kuuluvat yhteistöt tarjoavat neljän viikon mittaisen kesätyöpaikan 70 lieksalaiselle koululaiselle/opiskelijalle eri toimipisteisiin vuonna 2019.

Kesätyöpaikkaa voivat hakea vuosina 1998-2002 syntyneet nuoret. Ne nuoret, jotka saivat kesätyöpaikan arvonnan kautta kaupungin palveluksessa vuonna 2018, eivät voi osallistua arvontaan vuonna 2019. Hakijoiden on oltava kirjoilla Lieksassa (kotipaikkakunta Lieksa) ja heidän on oltava läsnä olevana opiskelijana jossakin oppilaitoksessa. Poikkeuksena ovat vuoden 2019 lieksalaiset abiturientit, joiden ei tarvitse olla kirjoilla missään oppilaitoksessa paikkaa hakiessaan.

Sopimuspalkka on neljän viikon jaksolta 1073 € (sisältäen lomakorvauksen ja lomarahan), työaika 6 h/pv.

Kesätyöpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella: www.miunpalvelut.fi/Lieksa/nuoriso (kirjautumista pankkitunnuksilla ei tarvita) tai kaupungin asiakaspalvelupisteestä saatavalla lomakkeella. Lomakkeen voi palauttaa os. Lieksan asiakaspalvelupiste, Pielisentie 3, 81700 Lieksa tai asiakaspalvelu(ät)lieksa.fi.

Tulostettava kesätyöhakulomake


Tiedustelut: p. 04010 44008 tai p. 04010 44710

 

Nuorten kesätöiden hakuaika on 6.2. - 6.3.2019 klo 15.00 saakka

Nuorten kesätyöt

Nuorten kesäseteli

Nuorten kesäseteli v. 2019
 

Lieksan kaupunki on varannut vuoden 2019 talousarvioon nuorten kesäseteliin 15.000 € määrärahan. Yhden setelin arvo on 250 € eli kesäseteleitä voidaan myöntää 60 nuorelle. Seteli voidaan myöntää korkeintaan 19-vuotiaalle nuorelle. Alaikärajaa ei ole määritelty.

Kesäsetelin työnantajana voi olla lieksalainen yhdistys, yritys, järjestö tai säätiö (Y-tunnus oltava). Kesätöihin kesäsetelillä palkattava nuori ei saa olla yrittäjän/yrityksen ym. perheenjäsen. Yksityistaloutta, perhettä, kuntaa, kuntayhtymää, valtiota tai yksityistä henkilöä ei hyväksytä kesäsetelin työpaikaksi.

Nuori voi saada yhden kesäsetelin kesää kohden. Samoin yritys voi saman kesän aikana ottaa palvelukseen ainoastaan yhden nuoren, jolla on kesäseteli. Jos nuori on palkattu kaupungille kesätöihin, ei häntä voi palkata samana kesänä kesäsetelillä töihin.

Lisätietoja oheisista liitteistä (yleiset ohjeet, ohjeet työnantajalle ja nuorelle, kesätyösetelilomake).
Ohjeet ja kesäsetelilomakkeen voi noutaa Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteestä, os. Pielisentie 3, 81700 Lieksa.


Liitteet:

- Kesätyösetelilomake

- Kesäseteli - yleiset ohjeet

- Kesäseteli - ohjeita nuorille

- Kesäseteli - ohjeita työnantajalle