Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left ***Sammonkadun putkirikko on saatu korjattua tiistaina 12.2. noin klo 12****

***Sammonkadun putkirikko on saatu korjattua tiistaina 12.2. noin klo 12****

Sammonkadulla ollut putkirikko on saatu korjattua tiistaina 12.2. noin klo 12 ja liikenne alueella on palautunut normaaliksi. Myös vedenjakelu alueella on palautunut ennalleen.

 

***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Lieksan keskustassa Partalanmäellä on havaittu runkovesiputken rikko Sammonkadulla. Vuoto on saatu paikannettua ja korjaus aloitetaan tiistaina 12.2. klo 7.00. Korjauksen takia Sammonkatu suljetaan välillä Väinöläntie – Jokikatu ja korjauskohdan läheisyyteen merkitään kaukolämpöputket sekä sähkö- ja tietoliikennekaapelit.

 

Alueella sijaitsee mm. 10 asuinkerrostaloa, päiväkoti ja päivittäistavarakauppa.

- Putkirikon korjaus tiistaina aiheuttaa näihin kiinteistöihin vedenjakelukatkoksen klo 8.00-16.00 väliselle ajalle, tiedottaa Lieksan vesihuoltoliikelaitoksen päällikkö Jari Kärkkäinen. Vedenjakelun katkoksesta tiedotetaan myös erikseen niitä kiinteistöitä, joita katko koskee.

 

– Rikkokohdan korjauskaivutyön ajaksi Sammonkatu suljetaan liikenteeltä välillä Väinöläntien risteys – Jokikatu risteys, vesihuoltopäällikkö Kärkkäinen kertoo.

 

Mikäli runkovesiputken korjaus saadaan aiemmin valmiiksi, voi vesikatko olla ilmoitettua lyhyempi. Lisäksi veden katkaisusta johtuva painevaihtelu voi aiheuttaa veden samentumista, joka korjaantuu vettä juoksuttamalla. Alueella liikkuvia pyydetään lisäksi huomioimaan muuttuneet liikennejärjestelyt.

 

 

Lisätietoja:

Jari Kärkkäinen, vesihuoltopäällikkö, Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos, puh. 040 104 4850