Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Ruokahuollon joulunaikaa Lieksan kaupungin oppilaitoksissa

Ruokahuollon joulunaikaa Lieksan kaupungin oppilaitoksissa

Joulunodotusta vietetään myös kaupungin oppilaitoksissa, ja olennaisena osana odotukseen kuuluu jouluruokailu. -Olemme jo viime vuodesta siirtäneet joulun pääaterian joulun alusviikosta edelliselle viikolle, viikolle 50. Joulun viimeisellä viikolla on enää kolme työpäivää ja paljon kouluilla tapahtumia, jotka vaikuttavat myös ruokailuihin. Tällä muutoksella pyrimme siihen, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja rauhoittumaan joulun ruokailuhetkeen. Viimeisellä viikolla on sitten tarjolla joulupuuroa, kertoo Lieksan kaupungin ruokahuoltopäällikkö Mervi Liiten.

Palautekysely ruokahuollon asiakkaille vuoden alussa

Ensi vuoden alussa ruokahuolto avaa sähköisen asiakaskyselyn, johon voi vastata niin tietokoneella kuin matkapuhelimellakin. Kyselyyn tulee mukaan uutena asiakasryhmänä henkilökunta eli Lieksan kaupungin ja Riverian koulutusyksikön henkilökunta pääsee vastaamaan kyselyyn. -Kyselyssä pureudutaan myös syihin, eli jos vastaa johonkin kohtaan esim. huono, pyydetään vastaajaa perustelemaan, miksi hän on tätä mieltä. Näin saamme täsmällisempää tietoa asiasta ja pääsemme tekemään mahdollisia muutoksia, ruokahuoltopäällikkö Liiten kertoo. Asiakaskysely on avoinna tammi-helmikuun vaihteessa.

Vuosi on taas kulunut ja on aika rauhoittua vähäksi aikaa joulunviettoon. Hyvää joulunodotusta Lieksan kaupungin ruokahuollon puolesta!

 

Lisätietoja:

Mervi Liiten, ruokahuoltopäällikkö

p. 040 1044 015