Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Mestaritaikuri taikaviihteen ammattilainen Tapio Salomaa esiintyy lapsille 2.9.2022

Mestaritaikuri taikaviihteen ammattilainen Tapio Salomaa esiintyy lapsille 2.9.2022

 

Taikuri Tapio Salomaa esiintyy 2.9. klo 9.30 alkaen Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa. Esitys kestää n. 40 min ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

Taikuri Tapio Salomaa on 8 -kertainen taikuuden SM-kilpailuiden mitalisti ja toiminut ammattitaikurina jo 25 vuoden ajan. Hän on "mystiikan mestari ja mustan magian maisteri". Hänen estraditaikaesityksensä sisältää visuaalisia ja hämmästyttäviä taikatemppuja hauskoilla jutuilla höystettynä. Välineinä hän käyttää usein jokaiselle tuttuja esineitä kuten sanomalehtiä, limupulloa, miekkaa, suuria pelikortteja, sateenvarjoa, silinterihattua, värikkäitä huiveja jne. Hänen esittämänsä narutemput ovat alan parhaita, mentalismiakaan unohtamatta.

Hän kietoo lapset otteeseensa ja pääsevätpä onnekkaimmat yleisön joukosta avustustehtäviin. Tapio on esiintynyt myös TV:ssä, mm. Älä katso-ohjelmassa ja Talent Suomi -kilpailussa kahtena vuonna, viimeksi v. 2020.

Taikuri Tapio Salomaan esiintyminen on syksyn ensimmäinen perjantaiaamupäivän esitys lapsille – ja kaikille lapsenmielisille. Lokakuussa 14.10. tapaamme klovni Dodon.

 

Esityksen järjestelyistä vastaa nuorisotoimi.

 

Taikuusterveisin

Paula Timonen

Nuorisosihteeri

 

Lieksan kaupunki

Pielisentie 9-11, 81700 Lieksa

+358 40 1044 115

paula.timonen@lieksa.fi