Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Liikunta- ja harrastustilat avataan yleiseen käyttöön Lieksassa 26.1. alkaen

Liikunta- ja harrastustilat avataan yleiseen käyttöön Lieksassa 26.1. alkaen

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kumonnut 25.1.2022 asiakas- ja yleisötilojen sulkemista koskeneen rajoituspäätöksen. Päätös kumoamisesta astui voimaan välittömästi.

Lieksan kaupungin toimipaikkojen osalta tämä tarkoittaa, että aikuisten ryhmäliikunnan ja yleisten vuorojen osalta suljettuina olleet jäähalli Lieksa-areena, hyvinvointikeskus Liehu, koulujen liikuntasalit, Heikkilän luistelukentän pukukopit sekä nuoriso- ja kulttuurikeskuksen tilat avataan jälleen käyttöön 26.1. alkaen.

Kansalaisopiston lähiopetus ja erityisryhmien ryhmäliikunnat aloitetaan maanantaina 31.1. kaikkien tauolla olleiden ryhmien osalta. Kaupungin asiakaspalvelu tiedottaa asiasta suoraan liikuntatilojen vakiovuorolaisille, kansalaisopisto opiskelijoilleen ja liikuntatoimi erityisliikuntaryhmille.

Kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa

Itä-Suomen aluehallintoviraston 14.1. tekemä päätös kokoontumisrajoituksista on edelleen voimassa 14.2.2022 saakka. Rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää enintään 50 henkilön tilaisuuksia niin, että osallistujien sekä seurueiden on mahdollista välttää lähikontakteja toisiinsa. Sisätiloissa voi järjestää enintään 20 henkilön tilaisuuksia. Tämän hetken tiedon mukaan aluehallintovirasto arvioi kokoontumisrajoituksia viikolla 5.

 

Itä-Suomen aluehallintoviraston tiedote 25.1.2022

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

arto.sihvonen@lieksa.fi / p. 040 1044 101

Piirretty kuva kolmesta punaisesta koronaviruksesta. Sininen tausta.