Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksassa kartoitetaan kuntalaisten kokemuksia vaikuttamisen mahdollisuuksista ja lieksalaisuudesta

Lieksassa kartoitetaan kuntalaisten kokemuksia vaikuttamisen mahdollisuuksista ja lieksalaisuudesta

Lieksan kaupungin osallisuuskysely avoinna 8. - 31.12.2021

Lieksan kaupunki toteuttaa joulukuussa 2021 osallisuuskyselyn hyvinvointisuunnitelman ja kaupungin kehittämisen tueksi. Osallisuuskyselyn avulla kartoitetaan kokemuksia Lieksasta ja lieksalaisuudesta sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksista kaupungissa. Hyvinvointisuunnitelman lisäksi osallisuuskyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään kaupungin strategiatyössä.

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on yksi kunnan strategisista painopisteistä ja tulee korostumaan entisestään uusien hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa. Kaupungin hyvinvointisuunnitelma kokoaa poikkihallinnollisesti yhteen tietoa kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista sekä niihin vaikuttavista tekijöistä. -Kyselyn tavoitteena on koota kokemuksia ja toiveita hyvinvointisuunnittelun tueksi. Tällainen kysely järjestetään nyt Lieksassa ensimmäistä kertaa ja kuntalaisten toivotaan osallistuvan kyselyyn aktiivisesti, kyselyä taustoittaa Lieksan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Juha Ryynänen.

Osallisuuskysely on suunnattu ensisijaisesti Lieksassa vakituisesti tai osa-aikaisesti asuville, mutta kyselyyn voivat vastata myös muualla asuvat henkilöt. Kysely uusitaan valtuustokausittain, vähintään neljän vuoden välein.
Kyselyyn voi vastata osoitteessa: https://link.webropol.com/s/osallisuuskysely-Lieksan-kaupunki

Paperisena kysely on saatavilla Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteestä (Pielisentie 3) ja Lieksan kirjastosta (Urheilukatu 4). Osallisuuskyselyyn vastataan nimettömänä, eikä yksittäisiä vastauksia julkaista.

Kysely on suunniteltu yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n kanssa.

Lisätietoja:
Juha Ryynänen, hyvinvointikoordinaattori
040 1044 160
juha.ryynanen@lieksa.fi

Kolme reppuselkäistä istujaa penkillä. Katsovat järvimaisemaa korkealta vaaralta. Havumetsää ympärillä.