Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan Vapaudenpuistoon uusi leikkipaikka - toteutettavasta leikkipaikasta yleisöäänestys!

Lieksan Vapaudenpuistoon uusi leikkipaikka - toteutettavasta leikkipaikasta yleisöäänestys!

 

Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos on teettänyt kaksi vaihtoehtoista suunnitelmaa keskustassa olevan Vapaudenpuiston leikkipaikka nro 1:n uusimiseksi.

 

Leikkipaikan suunnittelun lähtökohtana on ollut Lieksan luonto ja vaihtoehdot on suunniteltu vuonna 2022 tehdyn leikkikenttien käyttäjäkyselyn tulosten pohjalta. Kyselyyn vastasi yhteensä 107 henkilöä ja vastauksissa toivottiin leikkikentältä erityisesti: pesä- ja muita keinuja, monitoimivälinettä, penkkejä sekä tilaa hiekkaleikeille.

 

Suunnitelmat on tehnyt Ramboll Finland Oy. Vapaudenpuiston leikkipaikan uusiminen on vuoden 2024 alustavassa investointiohjelmassa.

 

Leikkikentän käyttäjät valitsevat toteutettavan suunnitelman

 

Leikkikentän käyttäjät pääsevät vaikuttamaan toteutettavan leikkipaikan valintaan yleisöäänestyksessä.

Äänestys  on avoinna 14.-31.8.2023 osoitteessa: https://link.webropol.com/s/leikkipaikkaLieksaan

Äänestettävät vaihtoehdot voi katsoa tämän linkin kautta. Lisäksi vaihtoehdot ovat nähtävänä Lieksan kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta

 

Mikäli äänestäjillä ei ole käytössä omaa mobiililaitetta tai tietokonetta, voi kyselyyn voi vastata myös yleisöpäätteillä Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteessä (Pielisentie 3) tai Lieksan kirjastossa (Urheilukatu 4).

 

Lieksan kaupungin varhaiskasvatuksessa lapsille esitellään leikkipaikkavaihtoehdot videoesityksellä ja äänestäminen tapahtuu omissa varhaiskasvatuspaikoissa ohjaajien avustamana.

 

 

Lisätietoja:

Ritva Patja, kuntatekniikan päällikkö

ritva.patja@lieksa.fi / 040 1044 704