Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan uimahallin toiminnassa muutoksia

Lieksan uimahallin toiminnassa muutoksia

Uinninvalvojapulasta johtuen kevään viimeiset naisten uintivuorot on peruttu

****

Uimakouluja ei järjestetä toistaiseksi

Yrityksistä huolimatta liikuntatoimi ei ole saanut toista pätevää uimaopettajaa, eikä kesän uimakouluja voida sen vuoksi järjestää. (Päivitys 6.6.2022)

 

***

Uimahallin naistenvuoroa ei pystytä järjestämään kahtena viimeisenä kevätkauden lauantaina, koska naisten vuorolle ei ole saatu uinninvalvojaa. Perutut kerrat ovat 7.5. ja 14.5. uimahalli on avoinna näinä päivinä klo 10 - 17.

Tulevan kesän uimakoulujen järjestäminen on tällä hetkellä vielä epävarmaa, koska uimakouluille ei ole vielä saatu toista vetäjää. -Uimakouluja ei valitettavasti voida järjestää, jos ei ole kahta uimaopettajaa ja tällä hetkellä meillä on tiedossa vasta yksi, taustoittaa asiaa liikuntasihteeri Jarmo Honkanen. -Uimaopettajille ja uinninvalvojille on pätevyysvaatimukset, jotka määrittävät tehtäviin sopivat henkilöt, ja tällä hetkellä meillä on sopivista henkilöistä pula koko maakunnassa, liikuntasihteeri summaa tilannetta. Uimaopettajaa haetaan vielä ja uimakoulujen järjestämisestä tiedotetaan erikseen.

Uimahalli siirtyy kesäaikatauluun maanantaina 16.5. jolloin uimahalli on avoinna 22.6. saakka:

 

maanantai klo 11 – 20

tiistai klo 6 – 20

keskiviikko klo 8 – 20

torstai klo 8 – 20

perjantai klo 6 – 20

viikonloppuisin suljettu

 

27.6.-21.7. uimahalli on suljettuna huoltotauon vuoksi. Halli avataan Vaskiviikon alussa 22.7. josta lähtien halli on avoinna kesäaikataulun mukaisesti syyskuun puoleenväliin saakka, ja talviaikataulut tulevat voimaan 19.9.

 

Lisätietoja:

Jarmo Honkanen, liikuntasihteeri

p. 040 1044 113 / jarmo.honkanen@lieksa.fi

Uimahalli. Altaan reunalla keltaisia kellukkeita. Isot ikkunat, joiden takana puistomaisema.