Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan syyslomaviikolla toimintaa Nuokkarilla ja sisäliikuntapaikoilla

Lieksan syyslomaviikolla toimintaa Nuokkarilla ja sisäliikuntapaikoilla

 

Koronatilanteesta johtuen syyslomaviikon tarjonta on suppeampi tapahtumien osalta. Sen sijaan kirjasto, Nuorisokahvila Nuokkari, uimahalli, Liehu ja Lieksa areena ovat auki normaalisti. Kirjastosta voi lainata mieluista lomalukemista, musiikkia, elokuvia tai esimerkiksi Playstation-pelejä. Kulttuurikeskuksessa voi käydä tutustumassa taiteilija Ulla Remeksen näyttelyyn ja Pielisen museossa Satumetsä-näyttelyyn.

 

Nuorisokahvilassa on alakoululaisille tarkoitettu Nuokkari maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 12–14. Yläasteikäisten ja sitä vanhempien Nuokkari on auki maanantaista torstaihin klo 14-18.

Koululaisilla ja heidän perheillään mahdollisuus viettää toiminnallinen ja aktiivinen syysloma Lieksassa. Hyvinvointikeskus Liehun kentille löytyy varsinkin aamupäivisin vapaita maksullisia vuoroja esimerkiksi pallopelejä tai seinäkiipeilyä varten.

-Aikaisempien kausien tapaan Lieksa-areenan aamupäiviin laitetaan kaikille avoimia ja maksuttomia yleisövuoroja, kertoo Lieksan kaupungin liikuntasihteeri Jarmo Honkanen.

-Koronaepidemian takia ei liikuntatiloihin saa tulla, jos on flunssaoireita. Lisäksi on tärkeää noudattaa hyvää käsihygieniaa ja turvaväliohjeistusta, Honkanen muistuttaa.

 

Jäävuorot ovat nähtävillä www.lieksa.fi/lieksa-areena.

 

Lieksan kulttuurikeskuksen näyttelytoiminta käynnistyy kesätauon jälkeen. Kuopiolaisen kuva- ja yhteisötaiteilija Ulla Remeksen Lopulta kaikki on hyvin -näyttely on avoinna 14.10.-22.12. klo 12-17 sekä Kulttuurikeskuksen tilaisuuksien aikana. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Pielisen museossa on koko perheelle sopiva Satumetsä-näyttely 14.10. – 31.12.2020. Lapsille ja aikuisille paljon katsottavaa ja tutkittavaa tarjoava näyttely on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10 – 15. Pääsymaksut: 3 / 2 / 1 €. Keskiviikkoisin vapaa pääsy.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen, arto.sihvonen@lieksa.fi, p. 040 1044 101

Liikuntasihteeri Jarmo Honkanen, jarmo.honkanen@lieksa.fi, p. 040 1044 113

Nuorisosihteeri Paula Timonen, paula.timonen@lieksa.fi, p. 040 1044 115

Kansalaisopiston rehtori Asko Saarelainen, asko.saarelainen@lieksa.fi , p. 040 1044 111

Museoamanuenssi Katri Tolonen, katri.tolonen@lieksa.fi, p. 040 1044 152