Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan lukion abiturientit etäopetukseen jo 25.8. alkaen

Lieksan lukion abiturientit etäopetukseen jo 25.8. alkaen

Perusopetuksessa yksi alakoulun opetusryhmä asetettu karanteeniin

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Lieksan lukiossa on päädytty aikaistamaan abiturienttien etäopetukseen siirtymistä. Syksyn ylioppilaskirjoitusten turvaamiseksi abiturientit siirtyvät etäopetukseen jo 25.8.2021 alkaen ja etäopetus jatkuu syksyn ylioppilaskirjoitusten loppuun saakka. Alun perin etäopetuksen suunniteltiin alkavan 6.9.

Lieksan kaupungin hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen kertoo, että ratkaisulla halutaan välttää mahdollista abiturienttien koronavirukselle altistumisriskiä syksyn ylioppilaskirjoitusten alla. Opiskelijoita suositellaan myös välttämään ylimääräisiä kontakteja vapaa-ajalla. -Opiskelijoiden on hyvä huomioida, että meillä ei ole mahdollisuutta järjestää kirjoituksia karanteenissa oleville tai sairastuneille opiskelijoille, ja kirjoitusten peruuntuminen olisi luonnollisesti erittäin ikävä asia, Sihvonen taustoittaa asiaa. Opiskelijoille on asiasta tiedotettu suoraan ja käytännön järjestelyistä lukio tiedottaa lisää Wilma-järjestelmän kautta.

Perusopetuksessa on korona-altistumisten vuoksi yksi Keskuskoulun opetusryhmä asetettu karanteeniin. Asiasta on tiedotettu altistuneiden perheitä Wilman kautta. Karanteenin aikana opetus toteutetaan etäopetuksena.

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

arto.sihvonen@lieksa.fi

p. 040 1044 101