Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan koronatilanne pysynyt hallinnassa - koronatestausta ja koronatilanteen seurantaa jatketaan viikonlopun yli (2.10.2020)

Lieksan koronatilanne pysynyt hallinnassa - koronatestausta ja koronatilanteen seurantaa jatketaan viikonlopun yli (2.10.2020)

Siun sote jatkaa koronatestien ottamista Lieksassa myös lauantaina ja sunnuntaina (3.-4.10.). Kaikkia lieksalaisia kehotetaan edelleen hakeutumaan testeihin ja olemaan yhteydessä terveydenhuoltoon lievissäkin hengitystieoireissa. Ennen testiin menemistä on aina soitettava ensin joko Lieksan terveyskeskuksen numeroon p. 013 330 2831 tai Päivystysapuun p. 116 117.

Lieksan kaupungin alueella ei ole enää kokoontumisrajoitusta Siun soten yhtymähallituksen päätöksen mukaisesti, joten viikonlopun alla on entistä tärkeämpää muistaa noudattaa annettuja ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Turvavälien pitämisellä, käsien pesemisellä, hyvällä yskimishygienialla ja kasvomaskien käytöllä on suuri merkitys siinä, että koronaviruksen leviäminen saadaan estettyä.

Tilanteen seurantaa jatketaan viikonlopun yli, ja tiedotetaan tarvittaessa sekä Siun soten että kaupungin internetsivuilla ja Lieksan kaupungin Facebook-sivulla. Mikäli koronatilanteessa ei tapahdu muutoksia viikonloppuna, tiedotetaan asiasta seuraavan kerran maanantaina 5.10.

 

www.siunsote.fi/korona

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta

 

Lisätietoja:

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001