Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kimppakyyti-/asiointiliikenteelle uusi nimi

Lieksan kimppakyyti-/asiointiliikenteelle uusi nimi

 

Kaikille avoin nimikilpailu käynnistyy 3.5.2021

 

Lieksan alueella vuosikausia liikennöinyt kaikille avoin ovelta ovelle palveleva asiointiliikenne on tähän saakka tunnettu nimellä kimppakyyti. Nyt Lieksan kaupunki haluaa nimikilpailun kautta tutkia, olisiko palvelulle asiakkaiden mielestä olemassa joku toinen, ehkä toimivampi nimi.

-Uuden sopimuskauden alkaessa elokuussa on nyt hyvä aika tarkastella myös asiointiliikenteen nimeä, taustoittaa Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen. –Vaikka kimppakyyti-nimi kuvaa hyvin palvelua, olisi toiveissa, että saisimme uudella nimellä houkuteltua palvelun käyttäjiksi myös uusia asiakasryhmiä eli lisää kuntalaisia, mökkiläisiä ja matkailijoita. -Uuden nimen toivotaan kuvaavan osuvasti kaikille asiakkaille avointa liikennöintimahdollisuutta.

 

Kilpailun raadin muodostavat elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen, hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen, perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen vastuuhenkilö Juha Ryynänen ja rehtori Asko Saarelainen. Lisäksi raadissa on liikennöitsijän ja Lieksan kaupungin viestintäryhmän edustaja. Nimikilpailuun voi osallistua sähköisellä kyselyllä tai paperisella kyselylomakkeella. Sähköinen kysely avautuu 3.5.2021 osoitteessa https://link.webropol.com/s/kimppakyydille-nimi

Kyselylomakkeita on saatavilla Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteestä osoitteesta Pielisentie 3 (ma-pe klo 9-15). Nimikilpailu päättyy 24.5.2021. Nimikilpailun voittaja palkitaan Lieksa-aiheisella tuotepaketilla. Lisäksi kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja.

 

Nimikilpailun tulokset julkaistaan kesän aikana kaupungin internetsivuilla, osoitteessa www.lieksa.fi.

 

 

Lisätietoja: elinvoimajohtaja, susanna.saastamoinen@lieksa.fi, p. 040 1044 009