Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla perjantaina 25.9.2020

Lieksan kaupunki myy ylimääräiseksi jääneitä tavaroita huutokaupalla perjantaina 25.9.2020

Lieksan kaupunki järjestää huutokaupan entisellä Rauhalan koululla (Rauhalantie 2) perjantaina 25.9.2020, jossa on myynnissä kaupungin käytöstä poisjääneitä tai muuten ylimääräisiä tavaroita. Myytävien tavaroiden joukossa on muun muassa soutuvene, ovia, pirttikalustoja, astioita ja muuta kodin irtaimistoa sekä kuntatekniikkaliikelaitoksen varastolta ylimääräiseksi jääneitä tavaroita.

Huutokauppa alkaa klo 13 ja kestää niin kauan, kuin myytävää tavaraa on jäljellä. Huutokaupattavien tavaroiden lista julkaistaan Lieksan kaupungin internetsivuilla, osoitteessa: www.lieksa.fi/uutiset , ja sitä täydennetään huutokauppaan saakka.

Tavaroihin voi tutustua puoli tuntia ennen varsinaisen huutokaupan alkua, klo 12.30 lähtien. Huutokaupattavat tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat, eikä niillä ole palautusoikeutta. Maksutapoina huutokaupassa käy käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Huutokaupassa otetaan huomioon koronaohjeistukset ja asiakkaita neuvotaan pitämään turvaväleistä huolta sekä huomioimaan hygieniaohjeistukset. Tarjolla on käsidesiä, jota kaikkien paikalle tulevien toivotaan käyttävän heti huutokauppatilaan tullessaan. Huutokauppaan tulijoita pyydetään myös huomioimaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Siun soten toiminta-alueelle antama maskisuositus, joka koskee myös Lieksaa. Huutokauppatavarat sijoittuvat Rauhalassa kolmeen eri tilaan, minkä vuoksi turvavälien pitäminen voi välillä olla haasteellista. Pyydämme asiakkaita ottamaan halutessaan mukaan oman kasvomaskin tilaisuutta varten.

Huutokaupan suunnittelusta, valmistelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa Lieksan kaupungin työllisyyspalvelut. Meklarina huutokaupassa toimii Tero Kiiskinen.

 

Lisätietoja:

Varpu Honkanen, työllistämisvastaava

p. 040 1044 312