Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki jatkaa vetovoimakampanjaansa, jossa Lieksan henki päästää voimansa valloilleen

Lieksan kaupunki jatkaa vetovoimakampanjaansa, jossa Lieksan henki päästää voimansa valloilleen

Lieksan kaupunki aloitti viime maaliskuussa rekrytointimarkkinointikampanjan, joka on herättänyt kiinnostusta ja uteliaisuutta ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa. Siinä esiteltiin Lieksan henki, itäsuomalainen henkiolento, joka pyrkii saamaan ihmiset muuttamaan Lieksaan ja tekemään siellä töitä.

Nyt kampanjan videoreportaasi on edennyt toiseen osaansa. Pääsemme näkemään, mitä tapahtuu, kun Lieksan henki päästää voimansa valloilleen. Luvassa on jännittävä tarina nuorukaisesta, joka kiusauksen pakottamana matkaa autolla kohti Lieksaa. Helena-äiti on puolestaan jo antautunut itäsuomalaiselle perheidyllille. Kolmas onneton kohtaa Lieksan hengen – missäpä muualla kuin saunassa!

Jos uskallat, voit tutustua Lieksan hengen käännytystyön tuloksiin rekrytointimarkkinointikampanjan verkkosivuilta: www.toitalieksassa.fi/lieksan-henki. Sieltä löytyy tietoa Lieksasta, kampanjan taustasta ja maagisista videoreportaaseistamme.

Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen näkee, että Lieksassa on tarjolla paitsi avoimia työpaikkoja sekä loistavia asumisen mahdollisuuksia myös hyvä henki. Lieksan hengen avulla siitä on voitu kertoa yhä useammalle suomalaiselle.

Lieksan henki -kampanja on tavoittanut maksetuissa digikanavissa jo yli 64 000 käyttäjää. Näistä reilu 500 on tutustunut Lieksan avoimiin työpaikkoihin. Kampanja on toteutettu alueellisesti kohdennettuna. Alueellisesti olemme herättäneet kiinnostusta etenkin pääkaupunkiseudulla, missä on tavoitettu potentiaalisia työnhakijoita suhteellisesti enemmän kuin Etelä-Suomen itäosissa”, raportoi Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen.

Kampanjan verkkosivu löytyy osoitteesta: www.toitalieksassa.fi/lieksan-henki

Rekrytointimarkkinointikampanjan tilaajana on Lieksan kaupungin hallinnoima Kohti työtä ja koulutusta -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Videoiden ja kampanjan toteutuksesta on vastannut Mainostoimisto Kuke.

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja, Lieksan kaupunki

susanna.saastamoinen@lieksa.fi / p. 040 1044 009