Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan kaupunki haluaa palautetta kimppakyydin käyttäjiltä

Lieksan kaupunki haluaa palautetta kimppakyydin käyttäjiltä

Lieksan kaupunki järjestää palautekyselyn kimppakyydin käyttäjille ja heidän läheisilleen 21.9. – 20.10.2020. Palautetta ja toiveita halutaan kuulla myös potentiaalisilta kimppakyytiläisiltä, jotka eivät palvelua vielä käytä. Kyselyllä halutaan saada tietoa asiakkailta reittien, aikataulujen sekä palvelun toimivuudesta.

 

Kyselyyn on mahdollista vastata sähköisesti internetissä, osoitteessa: https://webropol.com/s/kimppakyyti2020  (kysely avautuu ma 21.9.) tai perinteisenä paperikyselynä, jota on jaossa kimppakyytien mukana sekä kaupungin asiakaspalvelupisteessä (Pielisentie 3). Paperikysely on mahdollista palauttaa suljetussa kirjekuoressa kimppakyydin kuskille, joka palauttaa sen asiakkaan puolesta kaupungille. Lisäksi lomakkeen voi palauttaa kaupungin asiakaspalvelupisteeseen tai postittaa sen, jolloin kaupunki maksaa palauttamisen postimaksun. Sähköiseen kyselyyn linkki löytyy myös kaupungin internetsivuilta: www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta.

 

Palautekyselyyn vastataan anonyymisti, mutta asiakkailla on mahdollisuus jättää kyselyn yhteydessä yhteystietonsa, mikäli haluavat, että heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä asiaan liittyen.

 

Palautekyselyn tuloksia käytetään osana seuraavan kilpailutuskauden valmistelussa. Uusi kausi kimppakyytien osalta alkaa 1.8.2021.

 

 

Lisätietoja:

Susanna Saastamoinen, elinvoimajohtaja

p. 040 1044 009

 

Heli Turpeinen, viestintäsihteeri

p. 040 1044 686