Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksa-Areenan jääurheilukausi alkaa

Lieksa-Areenan jääurheilukausi alkaa

 

Lieksa-Areenan betonilaatan päälle on tehty jäätä nyt jo toista viikkoa. Jäädytysurakka on valmis, joten jääurheilukausi pääsee alkamaan torstaina 13.8.2020 jään testaamisella.

Lieksa Areenan uuden jään testaavat tuoreeltaan perjantaina 14.8. harjoitusottelussa Mestis-joukkueet Joensuun Kiekkopojat ja Kajaanin Hokki. Lauantaina 15.8. juniorikiekkoilijat valtaavat kaukalon. Pienimmät kiekkoilijat saavat kaverikseen jäälle edellisenä iltana Lieksassa pelanneita Joensuun Kiekkopoikia. Jääkiekontäyteinen päivä jatkuu harjoitusten ja kahden harjoitusottelun voimin. Kauden ensimmäinen yleisövuoro on lauantaina, jolloin jäälle pääsee hiomaan mailapelitaitojaan. Sunnuntaina 16.8. tarjolla on sekä mailattomia että mailallisia yleisövuoroja.

-Aikaisempien kausien tapaan Lieksa-Areenan vapaille ajoille laitetaan kaikille avoimia ja maksuttomia yleisövuoroja, kertoo Lieksan kaupungin liikuntasihteeri Jarmo Honkanen.  

-Koronapandemiasta johtuen ohjeena on, että Lieksa-Areenan tiloihin ei tulla, jos on flunssaoireita, ja että hallin eri tiloissa noudatetaan hyvää käsihygieniaa, Honkanen ohjeistaa.

 

Jäävuorot ovat nähtävillä www.lieksa.fi/lieksa-areena.

 

Lisätietoja:

Liikuntasihteeri Jarmo Honkanen, jarmo.honkanen@lieksa.fi,  p. 040 1044 113