Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksa 50 -neulekilpailussa edetään yleisöäänestykseen

Lieksa 50 -neulekilpailussa edetään yleisöäänestykseen

Lieksa 50 -juhlavuoden neulekilpailuun ilmoittautui kahdeksan suunnittelijaa tekemillään neuletöillä. Kilpailuun ilmoittautumisaika oli 1.9-30.10.2023. ja kilpailuun sai osallistua lapas- tai sukkaneulemallilla. Kilpailun yleisöäänestys avautuu 1.11.

Kilpailuun osallistuvissa neuletöissä näkyy ympäröivän luonnon vaikutus ja vuodenaika. Suunnitelmissa sai käyttää kaupungin visuaalisia elementtejä ja toivottiin käytettävän Lieksan kaupungin brändivärejä. – Jännitys oli kuin joulupaketteja avatessa, upeita töitä olemme saaneet kilpailuun mukaan, toteaa Lieksa 50-juhlavuoden koordinaattori Virpi Siivola.

 

Palkittavat neuletyöt valitaan yleisöäänestyksellä

Yleisöäänestyksellä kilpailutöistä valitaan kolme parasta, jotka palkitaan kirjaston pikkujoulutapahtumassa 2.12. Eniten ääniä saanut kilpailutyö palkitaan sadan euron lahjakortilla ja Lieksa-teemaisella palkinnolla, toiseksi ja kolmanneksi eniten saaneet työt palkitaan viidenkymmenen euron lahjakortilla ja Lieksa-teemaisilla palkinnoilla.

  • Yleisöäänestys on avoinna 1.-30.11., ja neuletyöt ovat esillä Lieksan kirjaston (Urheilukatu 4) näyttelytilassa yleisöäänestyksen ajan.
  • Äänestää voi paperisella lomakkeella Lieksan kirjastolla tai sähköisellä Webropol-lomakkeella osoitteessa: https://link.webropol.com/s/neulekilpailu
  • Linkki äänestyslomakkeelle on saatavana myös kaupungin verkkosivuilla: www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta 
  • Kolme parhaaksi äänestettyä kilpailutyötä jäävät esille Lieksan kirjastoon tammikuun 2024 loppuun saakka. Parhaiden kilpailutöiden ohjeet tulevat saataville Lieksan kirjastoon ja Lieksan kaupungin verkkosivuille.
  • Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan viisi Lieksa-tuotekassia. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.

 

Lisätietoja:

Viivi Kilpeläinen, kirjastovirkailija

p. 040 1044 131 / viivi.kilpelainen@lieksa.fi

 

Virpi Siivola, Lieksa 50 -koordinaattori (poissa 31.10.–2.11.)

p. 050 5126 951 / virpi.siivola@lieksa.fi

Värikkäitä villasukkia ja lapasia.