Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Kuvataiteilija Kari Virtasen taidenäyttely avautuu 3.2. kulttuurikeskuksella

Kuvataiteilija Kari Virtasen taidenäyttely avautuu 3.2. kulttuurikeskuksella

Kulttuuriterveiset Lieksasta!

 

Kuvataiteilija Kari Virtasen uusimpia öljyvärimaalauksia esittelevä taidenäyttely avautuu Lieksan kulttuurikeskuksessa maanantaina 3.2. klo 12.

Näyttely on esillä 6.3. saakka ja avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-17 sekä Kulttuurikeskuksen tilaisuuksien aikana. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

 

Näyttely ripustetaan lauantaina 1. helmikuuta, jolloin taitelija on paikalla esittelemässä teoksiaan Lieksan kulttuurikeskuksessa klo 14-15. Tervetuloa!

 

Näyttelystään Kari Virtanen kertoo: ”En väitä, että ymmärtäisin, mitä on olla pakolainen. Tiedän asiasta vain sen, minkä olen televisiosta nähnyt ja lehdestä lukenut.” Näyttelyn teokset käsittelevät enemmänkin vierauden tunnetta ja kokemusta siitä, ettei missään ole oikein kotonaan. Kun sinne, mistä on lähtenyt, ei ole enää paluuta ja se, mihin on tullut, tuntuu hylkivän. Näihin tunteisiin Virtanen arvelee useimpien pystyvän samaistumaan.

 

Kari Virtanen asuu ja työskentelee Hangossa. Ennen syntymäkaupunkiinsa muuttoa hän asui pitkään Joensuussa ja työskenteli kuvataideopettajana Lieksan kansalaisopistossa. Virtanen toimii myös kuraattorina työryhmässä, joka järjestää Möhkönvirta nykytaidenäyttelyt Ilomantsissa.

 

Lisätietoja:

 

Asko Saarelainen
Rehtori, FL
p. +358 40 1044 111