Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kulttuurikeskuksen tilaisuuksiin etukäteen ostetut väliaikakahvitukset

Kulttuurikeskuksen tilaisuuksiin etukäteen ostetut väliaikakahvitukset

Lieksan kaupungin ruokahuolto haluaa muistuttaa Kulttuurikeskuksen väliaikakahvituksen käytännöistä

 

Ruokahuollon päällikkö Mervi Liiten on huomannut väliaikatarjoiluiden ennakkoon ostamisen lisääntyneen ja itse asiakkaana ollessaan kiinnitti asiaan huomiota: ”Totesin ilokseni, että Kulttuurikeskuksen tilaisuuksiin on alettu ostaa hyvin väliaikakahveja ennakkoon. Mutta viestiä siitä, missä väliaikakahvit ovat tarjolla, emme ole vielä saaneet tarpeeksi selkeästi kerrottua.”

 

Ennakkoon ostetut väliaikakahvit katetaan pöytiin valmiiksi Kulttuurikeskuksen yläaulaan, josta jokainen löytää oman tilauksensa ostotilanteessa saamansa numeron mukaisesti ja välttyy näin jonotukselta. Ennakkoon ostettujen ja valmiiksi katettujen kahvien ansiosta jää aikaa nauttia rauhassa väliaikatarjoiluista ilman kiirettä. Yläkerran aulasta löytyy myös wc-tilat.

 

”Kun väliaika alkaa, niin poistukaa salista yläkerran ovesta, jolloin vältytte alaovien jonotusruuhkalta ja pääsette suoraan yläkertaan. Ostamanne tuotteet ovat valmiiksi katettuina pöydissä, maksun yhteydessä saamanne numeron kohdalla. Numeron voitte jättää pöytään.”, Liiten ohjeistaa.

 

Ala-aulassa voi edelleen ostaa väliaikakahvit ja muut herkut käteisellä ja kortilla väliajalla.

 

Liiten toivottaa asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan hyvistä tarjoiluista ja esityksistä: ”Puoli tuntia ennen näytännön alkua aloitamme myynnin ja yläkerrassa on istumapaikat 40 hengelle. Maksaa voi käteisellä tai maksukortilla. Tämä on mahdollista kaikissa tilaisuuksissa, joissa on maininta väliajasta. Käyttäkää tilaisuutta hyväksenne ja näin pääsette nauttimaan esityksistä kiireettömästi!”

 

 

 

 

Lisätietoja:

Mervi Liiten, ruokahuoltopäällikkö

mervi.liiten@lieksa.fi

p.040 1044 015