Navigaatiovalikko

LIeksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Koronavirustilanne Lieksassa jatkunut rauhallisena (11.11.2020)

Koronavirustilanne Lieksassa jatkunut rauhallisena (11.11.2020)

Koronatilanne Lieksassa on pysynyt ennallaan, eikä muutoksia tartuntamääriin ole tullut (32). Tällä hetkellä tilanne Lieksan osalta on rauhallinen, mutta Lieksan kaupungin valmiusryhmä kehottaa edelleen lieksalaisia muistamaan annettujen ohjeiden tärkeyden viruksen leviämisen estämiseksi. Turvavälien pitäminen, hyvä hygienia sekä kasvomaskien käyttö tilanteissa, missä turvavälien pitämistä ei voi varmistaa, auttavat estämään viruksen leviämistä. Lisäksi Koronavilkku-sovellus puhelimissa auttaa pääsemään ajoissa mahdollisten altistumistilanteiden jäljille.

Lieksan kaupungin valmiusryhmä jatkaa tilanteen aktiivista seuraamista ja tiedottaa muutoksista tarvittaessa verkkosivuilla sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivulla.

 

Pikkujoulujen viettäminen turvallisesti

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL julkaisi kuluvalla viikolla ohjeet turvallisten pikkujoulujen viettämiseen, joissa myös korostetaan turvavälien pitämistä, hyvää hygieniaa sekä juhlimista alle 10 henkilön ryhmissä. Lisäksi ohjeissa kehotetaan välttämään tekemistä, jossa ollaan lähekkäin, lauletaan tai huudetaan.

 

THL:n vinkit turvalliseen pikkujoulujen viettämiseen

 

 

 

 

Lisätietoja:  

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

p. 040 1044 101