Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Jaakko Tallus, Arto Sihvonen ja Timo Ryynänen pohtivat lieksalaisuutta - yleisöluento Kulttuurikeskuksessa to 12.11. klo 18

Jaakko Tallus, Arto Sihvonen ja Timo Ryynänen pohtivat lieksalaisuutta - yleisöluento Kulttuurikeskuksessa to 12.11. klo 18

Lieksan kansalaisopiston syksyn luentosarja ”Mitä Lieksa merkitsee minulle” avataan torstaina 12.11. klo 18.00 Lieksan kulttuurikeskuksessa. Tuolloin yhdistetyn joukkuekilpailun olympiavoittaja Jaakko Tallus, hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen ja suomenhevosmies Timo Ryynänen pohtivat lieksalaisuutta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja Brahe-saliin mahtuu koronarajoituksin noin 80 henkilöä.

Yleisöluentoa voi seurata suorana lähetyksenä Lieksan kaupungin You Tube-kanavalla.

 

Arto Sihvosella on vahva jääkiekkotausta pelaajana, valmentajana Suomen Jääkiekkoliiton nuorisomaajoukkueiden johtajana. Timo Ryynänen on pitkäaikainen Pielisjärven Hevosystäväin Seuran puheenjohtaja ja Suomenhevosliiton puheenjohtaja.

 

Luentosarjassa nykyiset ja entiset lieksalaiset sekä loma-asukkaat pohtivat suhdettaan Lieksaan, esittelevät omaa toimintaansa ja arvioivat Lieksan tulevaisuuden näkymiä. Ti 17.11. vuorossa ovat muusikot Lassi Ikäheimo ja Timo Turunto.

 

 

Lisätietoja:

Asko Saarelainen

Rehtori, FL

Kansalaisopisto

p. +358 40 1044 111

asko.saarelainen@lieksa.fi