Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvinvointikeskus Liehun vakiovuorot

Hyvinvointikeskus Liehun vakiovuorot

Hyvinvointikeskus Liehun vakiovuorot suosittuja kaudelle 2019-2020

Suosituimpien aikojen liikuntavuorot jaetaan arvonnan kautta

 

Lieksan kaupungin liikuntatoimessa haettavana olleet liikuntavuorot tulevalle kaudelle ovat olleet hyvin suosittuja ja hakuajan puitteissa kaikkiin Lieksan kaupungin liikuntapaikkoihin hakemuksia tuli yhteensä 54, joilla haettiin 92:ta vuoroa. Liikuntakeskus Liehuun hakemuksia tuli 26, 37:lle eri vuorolle.

 

Selkeästi halutuimmat ajat liikuntavuoroille ovat hakemuksissa olleet liikuntakeskus Liehuun, maanantaista perjantaihin klo 18-20, mille ajalle hakemuksia onkin tullut niin paljon, ettei kaikkia vuoroja pystytä hakemusten mukaisesti halutulle ajalle sijoittamaan. Vuorot, mihin on useampi hakemus samalle ajalle, jaetaan arvonnan kautta. Arvonnan myötä on mahdollista, että jo aiemmin tutuksi tullut tietty vuoro muuttuu uudeksi.

 

- Liikuntavuorojen jakamisessa otetaan huomioon salin käyttömahdollisuudet myös lajien mukaan, esimerkiksi lentopallovuoroja pyritään aikatauluttamaan toistensa läheisyyteen, jolloin salin valmisteluihin vuorojen välillä ei kulu turhaan aikaa, vaan joukkueet ja ryhmät pääsevät heti harjoittelemaan, kertoo liikuntasihteeri Jarmo Honkanen.

 

Liikuntapaikkojen vakiovuorojen hakuaika päättyi 14.6.2019 ja vuorojen jako sekä päätökset tehdään viikolla 26.

 

Lisätietoja:

Jarmo Honkanen, liikuntasihteeri

jarmo.honkanen@lieksa.fi

p. 040 1044 113