Ulkojäät

Navigaatiovalikko

Ulkojäät

Ulkojäät

  • Urheilupuisto, suljettu
  • Heikkilän kenttä, suljettu

 

Retkiluistelurata

Retkiluistelurata Vuonislahti-Koli

Retkiluistelurata avattu joulukuussa 2021

2.2.2022 - Radan pituus on 2,7 km. Rata soveltuu parhaiten retkiluistimilla luisteltavaksi, muita luistimia käytettäessä tulee huomioda luonnonjään epätasaisuus ja mahdolliset halkeamat jäässä.

 

Vuonislahti-Koli jäätien viereen avataan vuosittain jäätilanteesta riippuen retkiluistelurata. Täysimittaisen radan pituus on yhteen suuntaan 7 km. Sijainti kartalla.

Kaupunki haluaa tarjota sekä kuntalaisille että matkailijoille mahdollisuuden retkiluisteluun Pielisen ja Kolin upeissa maisemissa. Retkiluistelurataa pidetään auki aina sään salliessa niin kauan kuin jäätie on avoinna liikenteelle. Rata soveltuu koko perheen ulkoiluun.Rata hoidetaan esim. lumipyryn jälkeen heti, kun jäätie on avattu. Retkiluisteluradalle löytää seuraamalla jäätien opasteita.

Retkiluisteluradan osalta on muistettava, että kyseessä on luonnon jää, joka saattaa olla epätasainen. Luistelu alueella tapahtuu omalla vastuulla. Moottoriajoneuvoilla ajaminen luisteluradalla on kielletty.

 

PTV-sisältö

Urheilupuisto

Urheilupuisto sijaitsee Lieksa Areenan ja uimahallin ympäristössä. Urheilupuistossa on yleisurheilukenttä (kestopäällyste novotan), kaksi jalkapallokenttää, hiekkakenttä, kolme tenniskenttää (massapäällyste), uimala. Talvella hiihtolatu ja jääkiekkokaukalo.

Käyntitiedot

PTV-sisältö

Heikkilän kenttä

Heikkilän kenttä on talvella jääurheilukäytössä. Lämpimät pukukopit. Jääkiekkokaukalo ja ulkojää. Kesällä hiekkakenttä.

Käyntitiedot