Frisbeegolf

Navigation Menu

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Radat urheilupuistossa ja Timitran hiihtokeskuksessa

 

Urheilupuistossa heittäjien käytössä on yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata. Urheilupuiston frisbeegolfrata on myös talvikäytössä.

Talven opastekartta, Urheilupuisto

Opastekartta kesä, Urheilupuisto

 

Lieksassa Timitran hiihtokeskuksen alueen Frisbeegolfrata on 18-väyläinen.

Opastekartta, Timitra

 


Molemmille radoille on vapaa pääsy, eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radoilla ja alueilla liikkujat.

Talviaikana on käytössä urheilupuiston rata. Timitran hiihtokeskuksen radan korit kerätään talven ajaksi pois hiihtolatujen alta. Timitran rata palaa käyttöön keväällä lumien sulettua ja hiihtokauden päätyttyä


Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin emälajissaan golfissa. Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä eli liitokiekkoja.Normaalin golfin reiän korvaa metallista valmistettu maalikori, johon kiekko on tarkoitus toimittaa mahdollisimman vähillä heitoilla.

Kanssapelaajat ja muut kenttäalueella olevat huomioidaan ennen heittoa ja tarvittaessa heitä varoitetaan lähestyvästä pelivälineestä. Vastuullinen pelaaja pitää huolta pelikentän siisteydestä viemällä mahdolliset roskat jäteastioihin.


 

 

 

 

 


 

Fribegolfratojen yhteystiedot

Fribeegolfratojen yhteystiedot

Urheilupuisto Kainuuntie 7 81700 Lieksa
Timitranniemen hiihtokeskus Ylätie 20 81700 Lieksa