Lentopalloilija

Navigaatiovalikko

Ulkoilu ja liikuntakeskukset

Ulkoilu ja liikuntakeskukset

Hyvinvointikeskus Liehu -liikuntakeskus

Lieksa Areena - Jäähalli

Lieksan Hiihtokeskus (Timitra)

Lieksan Hiihtokeskus (Timitra)

Toimisto/Lieksan Hiihtoseura ry p. 0400 489 479

Lieksan Hiihtokeskuksessa on 6 km:n valaistu latu, 30-paikkainen ampumarata, huoltorakennus jossa suksien voitelutila, pesu-ja pukeutumistilat, kaksi saunaa ja kahvio. Latuprofiili mahdollistaa hiihtokeskuksen esimerkiksi Suomen mestaruuskilpailujen järjestämisen.
 
Pukuhuoneet ja suksien voitelutila ovat avoinna hiihtokaudella arkisin klo 8 - 20, lauantaisin klo 10 - 20, sunnuntaisin klo 12-20. Pakkasraja on -20 astetta.
 

Ulkojääkiekkokaukalot

Ulkojääkiekkokaukalot

- Urheilupuisto,      
- Heikkilän kenttä, kaukalo käytössä   

 

Retkiluistelurata

Retkiluistelurata Vuonislahti-Koli

 

Talvellla 2024 retkiluistelurataa Vuonislahti-Koli-välille ei avata.

 

Kaupunki haluaa tarjota sekä kuntalaisille että matkailijoille mahdollisuuden retkiluisteluun Pielisen ja Kolin upeissa maisemissa. Retkiluistelurata kulkee Vuonislahden sataman ja Kolin Merilänrannan välillä. Radan pituus on yhteen suuntaan 7 km ja se soveltuu koko perheen ulkoiluun.

Retkiluisteluradan osalta on muistettava, että kyseessä on luonnon jää, joten jäässä saattaa olla epätasaisuuksia. Luistelu alueella tapahtuu omalla vastuulla.

Moottoriajoneuvoilla ajaminen luisteluradalla ei ole sallittu.

 

Retkiluistelu rata avataan riippuen vuosittaisesta jäätilanteesta ja sitä pidetään auki sään salliessa. Radan kunnosta ja aukiolosta tiedotetaan kaupungin internetsivulla: www.lieksa.fi/ulkojaat sekä kaupungin uutisissa: www.lieksa.fi/uutiset.

Vuonislahti-Koli jäätien viereen avattiin retkiluistelurata ensimmäisen kerran helmiukuussa 2017 .

Laskettelurinteet

Laskettelurinteet

Ukko-Koli            
6 rinnettä (1 valaistu)  
korkeusero 220 m
3 hissiä

 

PTV-sisältö

Sisäliikunta

Koulujen liikuntasalit toimivat iltaisin ja viikonloppuisin sisäliikuntapaikkoina. Vuoroja voi varata kolmeen eri saliin. Sisäliikuntalajeja on mahdollista harrastaa myös vuonna 2018 käyttöön otetussa liikuntahallissa.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on maksullinen.


Liikuntasalit ovat maksuttomia alle 18-vuotiailta. Muilta peritään hinnaston mukainen tuntivuokra. Vuorot pitää varata ennakkoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntasalit ovat maksuttomia alle 18-vuotiailta. Muilta peritään hinnaston mukainen tuntivuokra. Vuorot pitää varata ennakkoon.

Palvelupaikat

Palvelun toteuttaa
  • Lieksan kaupunki

Vastuuorganisaatio: Lieksan kaupunki