Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kohti työtä ja koulutusta -hankkeeseen haetaan projektisihteeriä ja projektityöntekijöitä. Lisäksi työllisyyspalveluvastaavan paikka Lieksan kaupungilla on haettavana.

Kohti työtä ja koulutusta -hankkeeseen haetaan projektisihteeriä ja projektityöntekijöitä. Lisäksi työllisyyspalveluvastaavan paikka Lieksan kaupungilla on haettavana.

Lieksan ja Juuan työllisyyspalvelut suuntaavat uusille urille Lieksan ja Juuan alueella toimivan Kohti työtä ja koulutusta –hankkeen ja monitoimijaisen verkoston kanssa.
 
Haluatko olla tekemässä tulevaisuutta kanssamme – laitapa hakemus oheisten linkkien kautta avoinna oleviin tehtäviin! Työllisyyspalvelut ja hanke etsivät verkoston kanssa uusia mahdollisuuksia työ- ja koulutuspoluille. Otapa yhteyttä myös, jos et ole työssä tai opinnoissa ja sinne haluaisit edetä. Työllisyyspalvelut ja hanke toivottavat tervetulleeksi niin tehtäviä hakevat kuin uudet asiakkaatkin !
 
Hanke alkaa 1.6.2019 ja kestää 31.5.2022 saakka.
 
Lisätiedot ja hakeminen Kuntarekryn kautta:
 
 
 
 
 
Lisäksi Lieksan kaupungille haetaan työllisyyspalveluvastaavaa tulosyksikköpäälliköksi. Työ alkaa elokuussa 2019 ja tehtävä täytetään toistaiseksi voimassa olevana.
 
Lisätiedot ja hakeminen työllisyysvastaavan paikkaan: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/236977/fi_FI
 
Lisätietoja kaikista paikoista löytyy myös Te-palvelujen sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi