Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksassa syyslomaviikolla monipuolista toimintaa

LIEKSASSA SYYSLOMAVIIKOLLA MONIPUOLISTA TOIMINTAA

Hyvinvointikeskus Liehussa aamupäivisin runsaasti vapaita vuoroja

 

Koulujen syyslomaviikolla (vko 42) Lieksan kaupungin hyvinvointipalvelut järjestää syyslomalaisille monenlaista puuhaa. Taiteen ystäville on tarjolla peräti kolme näyttelyä. Pielisen museossa on Metsästysmuseon kettuaiheinen näyttely Punaturkin jäljillä – Kettumaista historiaa sekä siihen liittyvä Juha Mälkösen kettukuvia. Pentti Vänskän puhuttelevat valokuvat elämästä Kolin kansallismaisemassa ovat esillä Lieksan kulttuurikeskuksen Verkkoahon talossa-näyttelyssä. Ahti Keräsen Luontokuvat – mielenrauhaa -valokuvanäyttelyyn voi tutustua Lieksan kirjaston näyttelytilassa.

 

Nuorisokahvila Nuokkari on auki myös koulujen syyslomaviikolla. Kirjastosta voi käydä lainaamassa mieluista lomalukemista, musiikkia, elokuvia tai esimerkiksi Playstation-pelejä. Syyslomaviikolla maanantaina kirjastossa askarrellaan.

 

Lieksa Areenassa on syyslomaviikolla runsaasti kaikille avoimia maksuttomia yleisövuoroja. Yleisövuoroja on jääpelien harrastamiseen tarkoitettuja mailavuoroja sekä perinteisiä mailattomia luisteluvuoroja. Yleisövuorot painottuvat aamupäiviin. Yleisövuorot ja vakiovuorot löytyvät kokonaisuudessaan kaupungin kotisivuilla.

 

 

-Nyt on kaikilla koululaisilla ja heidän perheillään mahdollisuus viettää toiminnallinen ja aktiivinen syysloma Lieksassa, kertoo hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. -Hyvinvointikeskus Liehun kentille löytyy varsinkin aamupäivisin vapaita maksullisia vuoroja esimerkiksi pallopelejä tai seinäkiipeilyä varten, Sihvonen vinkkaa.

 

Liehun vapaita vuoroja voi tiedustella Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteestä ma-pe klo 9-15 p. 0401044710 tai Hyvinvointikeskus Liehun Kahvio Huikopalasta p. 0401044770. Liehun vakiovuorot nähtävissä www.lieksa.fi/liikuntahalli.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen, p. 04010 44201

Nuorisosihteeri Paula Timonen, p. 04010 44115

Kirjastotoimenjohtaja Lea Tserni-Puittinen, p. 04010 44130

Museonjohtaja Liisa Eskelinen, p. 04010 44150

Kansalaisopiston rehtori Asko Saarelainen, p. 04010 44111