Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Lieksan liikuntapaikkojen vakiovuorot haettavana kaudelle 2019-2020

Lieksan liikuntapaikkojen vakiovuorot haettavana kaudelle 2019-2020

LIEKSAN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROT HAETTAVANA KAUDELLE 2019-2020

Hyvinvointikeskus Liehun, liikuntasalien, Lieksa Areenan ja uimahallin vakiovuorojen sähköinen haku avattu

 

Vuoroja voivat hakea urheiluseurat, liikelaitokset, puulaakiurheilua harjoittavat yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt. Vakiovuoroja voi hakea Hyvinvointikeskus Liehuun, Lieksa Areenaan, uimahalliin ja kuuteen eri liikuntasaliin. Vuoroja haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy kaupungin kotisivuilta www.lieksa.fi. Lieksan kaupungin asiakaspalvelupisteessä on käytettävissä yleisöpääte, jossa sähköisen lomakkeen voi myös käydä täyttämässä. Palveluneuvojat opastavat tarvittaessa.

 

-Laitetaan Liehun, liikuntasalien, Lieksa Areenan ja uimahallin vakiovuorot hakuun jo hyvissä ajoin keväällä, niin hakuajan puitteissa ehtii varmasti hakemuksen tehdä, kertoo Lieksan kaupungin liikuntasihteeri Jarmo Honkanen. – Liehun kenttä on jaettavissa kolmeen lohkoon, joista jokainen lohko on kooltaan suurempi kuin koulun liikuntasali, Honkanen havainnollistaa syksyllä 2018 valmistuneen liikuntatilan kokoluokkaa.

 

Kuhmonkadun koulun liikuntasali ei enää ole mukana haettavien liikuntatilojen joukossa. Koulukampushankkeeseen liittyvät muutostyöt alkavat salissa kesken käyttökauden.Vakiovuorot ovat haettavissa perjantaihin 14.6.2019 klo 15 saakka. Vapaaksi jääneitä vuoroja voi tiedustella myöhemmin loppukesästä asiakaspalvelupisteestä os. Pielisentie 3 ma-pe klo 9-15 p. 04010 44710.

 

Sähköiset hakulomakkeet:

Liehu

Koulujen salit, Lieksa Areena ja uimahalli

Lisätietoja:

Liikuntasihteeri Jarmo Honkanen p. 04010 44113, jarmo.honkanen(ät)lieksa.fi