Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Yli 500 ilmoittautui Lieksan kansalaisopistoon viikonvaihteessa - verkkomaksu suosittua

Yli 500 ilmoittautui Lieksan kansalaisopistoon viikonvaihteessa - verkkomaksu suosittua

 

Lieksan kansalaisopiston ilmoittautuminen käynnistyi viikonvaihteessa, jolloin varattiin 526 kurssisuoritusta. Taso on suurin piirtein sama kuin viimesyksynä (547).

Opiskelijamäärältään täysiä ryhmiä on kaksi /vesitreeni ja keramiikan perusteet. Kahdeksassa ryhmässä on vain muutama opiskelupaikka vapaana. Eniten näistä on käden taitojen ryhmiä. Lukumääräisesti eniten ilmoittautumisia on perinteiseen tapaan zumban kahdessa ryhmässä, naisten kuntosaliryhmässä ja sotahistoriassa.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus maksaa kurssi suoraan verkkokaupassa ja tämä on otettu innostuneesti vastaan. Perjantaina ensimmäisen tunnin aikana verkkokaupassa asioi peräti 83 opiskelijaa.

Toiveena oli, että ilmoittautumisia olisi tässä vaiheessa ollut enemmän kuin viime syksynä, mutta siihen ei päästy. Ilmeisimmin väestörakenteen muutos vaikuttaa edelleen opiston suosioon.

Ilmoittautuminen jatkuu vielä kaksi viikkoa ennen opetuksen alkamista, joten nyt on hyvä aika varata opiskelupaikka ja varmistaa oman suosikkiryhmän käynnistyminen.

 

Opistoterveisin

Asko Saarelainen

Rehtori, FL

p. +358 40 1044 111

asko.saarelainen@lieksa.fi