Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Vaarassa rakastua - Lieksan matkailun uudet internetsivut avattu

Vaarassa rakastua - Lieksan matkailun uudet internetsivut avattu

Lieksan matkailun uudet Koli-Lieksa -internetsivut on avattu ja lieksalaisen matkailun tarjontaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.lieksa.koli.fi. Matkailusivusto toimii tiiviissä yhteydessä www.koli.fi -sivuston kanssa ja kokoaa näin laajasti Lieksan alueen matkailutarjonnan helposti saataville. Uudet nettisivut olivat tuoreeltaan käytössä Tampereella pidetyillä kotimaan matkailumessuilla 22.-24.4.2022 ja saivat messukävijöiltä hyvää palautetta. Messuilla mukana olleiden esittelijöiden mukaan Lieksan käyntikohteita ja reittitarjontaa oli aiempaa helpompi esitellä ja ohjata kiinnostuneita tutustumaan lisää alueeseen uusien sivujen kautta.

Koli-Lieksa -sivusto tarjoilee matkailijalle tiedot Lieksan alueen nähtävyyksistä, reiteistä ja tapahtumista. Sivustossa on hyödynnetty rajapintoja mm. Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterin ja Outdooractive -palvelun kanssa, joista Lieksan ja Kolin alueiden tapahtumat ja reitit nousevat ajantasaisesti matkailusivustolle.

Matkailusivuja on tehty yhteistyössä Lieksan Kehitys Oy LieKen, Kolin Matkailu Oy:n, Lieksan kaupungin ja sivut valmistaneen Moder Oy:n kanssa. Projektipäällikkö Mari Mustonen on tyytyväinen lopputulokseen. -Sivuston tekeminen on ollut iso urakka, joka saatiin valmiiksi juuri tavoitteen mukaisesti messukansan iloksi ja kesäkauden markkinointiin, Mustonen kertoo. -Sivujen kehittäminen toki jatkuu edelleen ja tavoitteena on, että sivuston kautta mahdollistamme myös matkailuyritysten sähköistä kaupankäyntiä tulevaisuudessa nykyistä enemmän, projektipäällikkö jatkaa. Matkailusivuston avaamisen yhteydessä on avattu myös Koli-Lieksa Instagram-kanava, joka toimii lieksalaisen matkailun keskitettynä sosiaalisen median kanavana. Facebook-sivu otetaan myös käyttöön vahvistamaan näkyvyyttä.

Matkailusivusto on yksi Pielisen matkailualueen kehittämishanke 2022:lle asetettuja tavoitteista. Hankkeen tavoitteena on nostaa koko Lieksan alueen matkailupalvelut ja -paketit helposti verkossa ostettaviksi, poistaa ostamisen esteitä ja kehittää tiedolla johtamista. Hankkeen keskeinen tavoite on myös Lieksan monipuolisten luontokohteiden ja reitistöjen saaminen paremmin näkyviin ja hyödynnettäviksi matkailun tarpeisiin. Uudet sivut tukevat vahvasti tätä tavoitetta.

 

www.lieksa.koli.fi

Logot: Koli, Lieksan kaupunki, Lieksan Kehitys Oy LieKe, EU:n aluekehitysrahasto, Vipuvoimaa EU:lta, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

 

Lisätietoja:

Mari Mustonen, projektipäällikkö, Pielisen matkailualueen kehittämishanke 2022

mari.mustonen@lieksankehitys.fi / 044 977 5056