Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Uusilla koronarajoituksilla joitakin vaikutuksia Lieksan kaupungin toimintaan

Uusilla koronarajoituksilla joitakin vaikutuksia Lieksan kaupungin toimintaan

Itä-Suomen aluehallintoviraston 21.12. asettaman kokoontumisrajoituksen vuoksi kaikki yli 50 henkilön tilaisuudet, jotka järjestetään sisätiloissa, on kielletty Lieksan kaupungin alueella 23.12. alkaen. Kokoontumisrajoitus koskee kaupungin tilojen osalta Brahe-salin, hyvinvointikeskus Liehun ja jäähalli Lieksa-areenan yleisötilaisuuksia. Yleisömäärä ei saa näissä tiloissa ylittää 50:tä henkilöä. Määräys on voimassa 23.12.2021 - 9.1.2022.

Lieksan kaupungin uuden vuoden vastaanottoon Lieksan torilla kokoontumisrajoitus ei vaikuta, koska tilaisuus järjestetään ulkona. Ihmisiä kehotetaan pitämään huolta turvaväleistä tilaisuudessa. Yleinen koronatilanne huomioon ottaen kaupunki edelleen suosittelee myös kasvomaskien käyttöä kaikissa tilaisuuksissa, missä ollaan tekemisissä oman lähipiirin ulkopuolisten ihmisten kanssa.

 

Kansalaisopisto etäopetukseen vuoden alussa

Lieksan kansalaisopiston opetus siirtyy etäopetukseen 16.1. saakka, Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Kansalaisopiston kevätlukukausi alkaa 10.1. ja kansalaisopisto tiedottaa opetusjärjestelyistä suoraan opiskelijoille.

Koronaohjeistuksia on päivitetty myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen osalta. Muutoksista tiedotetaan suoraan päivähoidossa olevien lasten ja perusopetuksen oppilaiden vanhemmille.

Lieksan kaupunki jatkaa koronatilanteen seuraamista aktiivisesti ja tiedottaa mahdollisista muutoksista.

 

Ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet:

www.siunsote.fi/korona

www.lieksa.fi/ajankohtaista-koronasta sekä Lieksan kaupungin Facebook-sivu

 

Itä-Suomen aluehallintoviraston tiedote.

Valtioneuvoston tiedote.

 

 

Lisätietoja:

Arto Sihvonen, hyvinvointijohtaja

p. 040 1044 101

Piirretty kuva kolmesta punaisesta koronaviruksesta. SIninen tausta.