Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Uusi luistelukenttä Lieksan torille

Uusi luistelukenttä Lieksan torille

Lieksan kaupungin liikuntatoimi on avannut uuden luistelukentän Lieksan keskustan torille. Luistelukentän jäädyttäminen tehtiin pelastuslaitoksen avulla ja kenttä on viikon 6 loppupuolelta alkaen luistelijoiden vapaassa käytössä.

Torin luistelukenttä täydentää ulkoliikuntapaikkojen tarjontaa kaupungissa. -Tänä talvena koronapandemian vuoksi on jouduttu rajoittamaan sisäliikuntapaikkojen tarjontaa harmittavan paljon, joten on pyritty keksimään uusia palveluja niiden tilalle, kertoo Lieksan kaupungin liikuntasihteeri Jarmo Honkanen. -Torin luistelukenttä on suunnattu nimenomaan luistelijoille, ja se on mailaton, kiekoton sekä pall1oton luistelualue, joten se sopii esimerkiksi perheiden tai pitkän tauon jälkeen luistelua kokeilevien käyttöön, Honkanen tarkentaa kentän kohderyhmiä.

Torin luistelukentän lisäksi tämän talven uutuutena on mahdollisuus frisbeegolfin heittämiseen Urheilupuiston heittopaikoilla. Liikuntatoimi on järjestänyt Urheilupuistoon myös polkuja kävelyä tai lumikenkäilyä varten, joten myös lenkkeilijöille on uusia mahdollisuuksia tarjolla. -Näitä polkuja käyttäessä kannattaa olla kuitenkin valppaana, mikäli huomaa, että frisbeen heittäjiä on yhtä aikaa liikenteessä. Sopu sijaa kuitenkin antaa ja yhteispelillä liikkuminen Urheilupuistossa on kaikille mahdollista, toteaa liikuntasihteeri Honkanen.  -Toivotaan, että näistä on iloa niin arkeen, viikonloppuihin kuin hiihtolomaviikkojenkin ajalle, Honkanen jatkaa.

 

Lisätietoja:

Jarmo Honkanen, liikuntasihteeri

p. 040 1044 113