Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Teatteri Rollo: Umpimähkän valtakunta –esitys 12.4.

Teatteri Rollo: Umpimähkän valtakunta –esitys 12.4.

Teatteri Rollo esittää lapsille ja koko perheelle esityksen Umpimähkän valtakunta Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa perjantaina 12.4. klo 9.30. Esityksen kesto on n. 30 min. Esitykseen on vapaa pääsy.

Umpimähkän valtakunnassa turhautunut, mutta säntillinen ritari Urho Umpiluu koettaa pitää kuningas Uljas af Umpisolmun käytöksen salonkikelpoisena. Tehtävä on mahdoton, vaikka kuningatar Impi von Umpisieväkin auttaa parhaansa mukaan. Kuinka käy Umpimähkän kuningaskunnan, kun kaikesta perillä oleva ritari ryhtyy lakkoon?

Umpimähkän valtakunta on riemastuttava, musiikin ja tanssin täyteinen, koko perheen teatteriesitys. Valtakunnan hupaisat ja vahvat hahmot tempaisevat mukaansa kaikenikäiset alamaiset, mutta erityisesti esitys sopii päiväkotikansalle.

Esityksen järjestää kaupungin nuorisotoimi.

 

Käsikirjoitus: työryhmä

Ohjaus: Sanna Monto

Musiikki: Janne Immonen

Laulujen sanat: Vando Suvanto

Lavastus: Kati Lamppu

Puvut: Niina Huovinen

Valot: Pasi Pehkonen

Tekniikka: Juha Skukin

Tervetuloa!

 

Lisätietoa:

Paula Timonen

nuorisosihteeri

p. 04010 44115

 

Teatteri Rollo on vuodesta 1972 toiminut ammattiteatteri. Toimintaamme rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Olemme erikoistuneet 30–50 minuutin mittaisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin, joissa keskeisintä on liike, musiikki ja huumori. Ohjelmistomme rakentuu kokonaisuudessaan tuottamistamme kantaesityksistä. Musiikki on sävelletty esityksiä varten ja ammattilaismuusikko-esiintyjämme sovittavat ja toteuttavat sävellykset.

Olemme kiertävä teatteri, meillä ei ole omaa kotinäyttämöä. Toimisto- ja harjoitustilamme sijaitsevat Helsingissä Kallion kaupunginosassa. Toteutamme noin sata esitystä vuodessa Suomen maakunnissa, ilman maantieteellisiä rajoituksia. Ketterän toimintamallin ansiosta esityksemme ovat toteutettavissa lyhyelläkin varoitusajalla ja sovellettavissa kunkin tilan erityistarpeisiin. Vierailemme enimmäkseen päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, vanhustyön yksiköissä ja ulkoilmatapahtumissa.

Tuotamme vuosittain uuden kantaesityksen ja kierrämme koko ohjelmistolla helmikuusta marraskuuhun. Mukautamme esityksen aina kohdeyleisön näköiseksi, vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Otamme huomioon erityisyleisöt kuten liikuntarajoitteiset, kehitysvammaiset ja pitkälle edennyttä dementiaa sairastavat.

Esiintyjämme ovat kokeneita ja taitavia musiikin ja esitystaiteen ammattilaisia. Arvostamme yleisöämme ja haluamme tehdä älyllisesti haastavia, tunteita herättäviä esityksiä tasa-arvoisesti kaikille kohderyhmille. Uskomme naurun voimaan ilman ikärajoja, ja tarjoamme katsojille iloa ja ainutlaatuisia elämyksiä.