Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Talven taajamahakkuut alkavat Lieksassa Timitran ja Rantalan alueilta

Talven taajamahakkuut alkavat Lieksassa Timitran ja Rantalan alueilta

Talven taajamahakkuut alkavat Lieksassa Timitran ja Rantalan alueiltaLieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos aloittaa taajamahakkuut Timitra-Rantala-alueella viikolla 6. Tavoitteena on jatkaa tämän jälkeen taajamahakkuita Sittalammen alueella, mikäli olosuhteet sen sallivat. Ennakkoarvio on, että hakkuiden kesto on noin kaksi kuukautta.

Hakkuualueiden lähellä tulee kiinnittää erityistä huomiota turvalliseen liikkumiseen. Turvaväli harvesteriin on 90 metriä, metsätraktoriin (ajokone) 20 metriä ja puutavarankuljetusautoon 20 metriä. Koneiden ollessa rakennusten lähellä, toivotaan kuntalaisten pysyvän mahdollisuuksien mukaan sisätiloissa.

Kuntatekniikka avaa edellisvuoden tapaan palautekanavan, jonka kautta on mahdollista esittää palautetta ja toiveita taajamahakkuiden kohteena oleviin alueisiin liittyen. Yhteydenottopyynnön jättäneisiin henkilöihin kuntatekniikka on yhteydessä, kun työt ovat siirtymässä alueelle, jota yhteydenottopyyntö koskee. Kuntalaiset voivat myös olla yhteydessä suoraan vihertyönjohtajaan.

Palautekanava on saatavana kaupungin internetsivuilla: www.lieksa.fi/osallistu-ja-vaikuta sekä osoitteessa: https://link.webropol.com/s/taajamahakkuut2024

 

 

Lisätietoja:

Esa Ullgren, vihertyönjohtaja

p. 040 1044 753 / esa.ullgren@lieksa.fi

Kaadettuja puita talvisessa metsässä.