Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Sote-kiinteistöjen tilaratkaisukokonaisuuden kuulemistilaisuuksien palautteet kaupunginhallituksen käsittelyyn Lieksassa

Sote-kiinteistöjen tilaratkaisukokonaisuuden kuulemistilaisuuksien palautteet kaupunginhallituksen käsittelyyn Lieksassa

Lieksan kaupunginhallitus käsittelee sote-kiinteistöjen tilaratkaisuun liittyvien kuulemistilaisuuksien palautteet maanantaina 24.8.2020.

Lieksan kaupunki ja Siun sote järjestivät yhdessä yleisen kuulemistilaisuuden kuntalaisille Lieksassa 18.8. Lisäksi Siun sote on järjestänyt kuulemistilaisuudet Partalanmäen palveluasumisen asiakkaille, heidän omaisilleen ja henkilökunnalle sekä Lieksan terveysaseman henkilökunnalle. Lieksan kaupunki on saanut sote-kiinteistöjen tilaratkaisuun liittyen myös lausunnot kaupungin vaikuttamiselimiltä, vammais- ja vanhusneuvostoilta sekä nuorisovaltuustolta.

Kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen esittää, että kaupunginhallitus käy keskustelun kuulemistilaisuuksien keskeisistä sisällöistä ja saaduista palautteista sekä vaikuttamiselimiltä saaduista lausunnoista, ja niiden merkityksestä kiinteistökokonaisuuden jatkovalmisteluun. 

Päätösehdotuksia asiassa ei maanantain kokouksessa vielä tehdä.

 

Lisätietoja:

Jarkko Määttänen, kaupunginjohtaja

p. 040 1044 001