Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left SMILE – suu messingille 25.7. – Jouko Harjanne konsertoi Lieksassa

SMILE – suu messingille 25.7. – Jouko Harjanne konsertoi Lieksassa

Lieksan Vaskiviikon taiteellinen johtaja, trumpettitaiteilija Jouko Harjanne ja pianotaiteilija Marko Hilpo konsertoivat Lieksan kulttuurikeskuksen Brahe-salissa lauantaina 25.7. klo 18.00. − Vaskiviikkoa odotellessa -konsertissa kuullaan elokuvista ja musikaaleista tuttuja iloisia, tunteellisia ja dramaattisia ikivihreitä kuten Myrskyluodon Maija ja Rakovalkealla, lupaa Jouko Harjanne. Konsertin säveltäjänimiä ovat mm. Chaplin, Lloyd Webber ja Bock.

Konsertti on osa Lieksan kaupungin kulttuuritoimen ja Jouko Harjanteen välistä Vaskilähettilässopimusta. Konserttiyhteistyöllä halutaan tarjota lieksalaisille ja kesävieraille vaskimusiikkia nyt, kun Lieksan Vaskiviikko siirtyi kesään 2021.

 

Turvallisuus huomioon

Konsertissa noudatetaan turvavälejä; joka toinen penkkirivi ja eri seurueiden väliset istumapaikat jätetään tyhjiksi. Tästä syystä Brahe-salin istumapaikkojen määrää on rajoitettu. Lippuja (á 15 €) myydään Lieksan kaupungin asiakaspalvelusta (os. Pielisentie 3) sekä tuntia ennen konserttia ovelta. Mikäli tilaa riittää, Pielisen Karjalan musiikkiopiston oppilailla on konserttiin vapaa pääsy.

 

Lisätietoja:

Soile Tikka p. +358 40 1044 140 tai Asko Saarelainen +358 40 1044 111