Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa keskiviikkona 29.6.

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa keskiviikkona 29.6.

Ensimmäisissä jaksoissa vieraillaan Ilomantsissa, Joensuussa ja Heinävedellä.

Toukokuun lopulla kuvattu Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 29.6. klo 19. Ohjelmassa Suomen tunnetuimpiin TV- ja radiojuontajiin kuuluva Sami Kuronen tutustuu Pohjois-Karjalan matkailukohteisiin, -yrittäjiin ja ruokakulttuuriin.

Sarja koostuu kuudesta noin puolen tunnin jaksosta, joissa vieraillaan Joensuussa, Joensuun seudulla, Ilomantsissa, Kolilla, Nurmeksessa ja Keski-Karjalassa. Jaksojen ensiesitykset nähdään Nelosella 29.6., 6.7. ja 13.7. klo 19 ja 19.30. Ensiesitysten lisäksi jaksoista esitetään useita uusintoja ja kaikki jaksot ovat vapaasti katsottavissa Ruudussa.

Kuvaukset sujuivat erinomaisesti, joten maakunnan maisemat ja lämminhenkinen tunnelma pääsevät varmasti esiin upealla tavalla. On mielenkiintoista nähdä ohjelman positiivinen vaikutus loppukesän matkailukysyntään ja pidemmälläkin aikavälillä, kertoo VisitKarelian markkinointikoordinaattori Anne Kokkonen.

Ohjelman tuotanto rahoitetaan VisitKarelian ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton yhteisen hankkeen kautta. Hankkeen nimi on Työntekijöitä ja matkailijoita Pohjois-Karjalaan 2022–2023 ja toteutusajankohta 1.3.2022–31.12.2023.

 

Lisätiedot:

Markkinointikoordinaattori Anne Kokkonen, VisitKarelia, p. 040 751 2744, anne.kokkonen@visitkarelia.fi

https://www.visitkarelia.fi/samikurosenmakumatka/

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/sami-kurosen-makumatka