Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Pielisen Karjalan liikenneturvallisuuskysely on avoinna

Pielisen Karjalan liikenneturvallisuuskysely on avoinna

Pielisen Karjalan kunnat (Juuka, Lieksa ja Nurmes) sekä Pohjois-Savon ELY-keskus ovat aloittaneet liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen em. kuntiin. Työssä tarkastellaan liikenneympäristöön liittyviä kysymyksiä ja suunnitelmassa esitetään toimenpiteitä liikenneympäristön parantamiselle. Keskeinen osa hanketta on myös pyöräliikenteen ja jalankulun tavoitteiden, kehittämistoimenpiteiden ja kehittämispolun määrittäminen. Työssä on myös osio liikennekasvatuksen ja valistuksen toimenpiteistä, mihin kerätään tietoa kyselyn alun lomakeosiossa.

Hankkeen alussa kartoitetaan alueen asukkailta ja alueella vierailevilta liikenteen vaaranpaikkoja ja muita liikenneolosuhteisiin liittyviä kehittämistarpeita Maptionnaire-karttakyselyllä. Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella, mutta myös kännykällä ja tabletilla on mahdollista vastata.

Toivomme sinun näkemyksiäsi liikenneturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Kyselyssä on lyhyt lomakeosio, minkä lisäksi pääset merkitsemään kartalle liikenneturvallisuuden kannalta hankalia tai vaarallisia paikkoja sekä kävelyn ja pyöräilyn edistämisen kannalta tärkeitä kohteita.

Kysely on avoinna 5.6.2022 asti. Määräaikaan mennessä saadut vastaukset otetaan työssä huomioon liikenneturvallisuuden kehittämistoimenpiteitä suunniteltaessa.

Linkki kyselyyn.