Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Petter Kukkonen avaa Mitä Lieksa merkitsee minulle? -luennon vaskilähettiläs Jouko Harjanteen musiikkivideon siivittämänä

Petter Kukkonen avaa Mitä Lieksa merkitsee minulle? -luennon vaskilähettiläs Jouko Harjanteen musiikkivideon siivittämänä

Suomen yhdistetyn maajoukkueen lieksalaislähtöinen päävalmentaja Petter Kukkonen pohtii Lieksan merkitystä yleisöluennossaan torstaina 16.9.2021 klo 18 Lieksan kulttuurikeskuksessa. Luento avataan vaskimusiikin siivittämänä ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus lähetetään myös suorana lähetyksenä Lieksan kaupungin YouTube-kanavan kautta.

Trumpettitaiteilija Jouko Harjanne ja pianisti Tuomas Turriago ovat äänittäneet Lieksassa kolme musiikkivideota, jotka julkaistaan syksyn 2021 aikana. Ensimmäinen musiikillinen videotervehdys julkaistaan torstain yleisöluennon yhteydessä. Musiikkivideot ovat osa Jouko Harjanteen ja Lieksan kaupungin välistä Vaskilähettilässopimusta. Musiikkivideot on tehty kappaleisiin Kertokaa se hänelle, japanilaiseen teokseen Stand Alone sekä Karjalan kunnailla TV-sarjasta tuttuun kappaleeseen Yö väistyy.

Musiikkivideoilla näkyvät kauniisti kaupungin tunnetuimmat luontokohteet Kolin kansallismaisema ja Ruunaan kosket sekä Lieksanjoen rantamaisema. Videoiden äänitys on tehty Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa ja videoiden tuotannosta on vastannut Pekka Varonen.

 

Lisätietoja:

Asko Saarelainen, kansalaisopiston rehtori

p. 040 1044 111