Navigaatiovalikko

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Lieksan kaupungin uutiset ja tiedotteet

Sisältöjulkaisija

angle-left Osallistu ja vaikuta alueesi jätehuollon tulevaisuuteen – osallistu työpajaan 28.4.2022

Osallistu ja vaikuta alueesi jätehuollon tulevaisuuteen – osallistu työpajaan 28.4.2022

Mitä jätehuolto on vuonna 2030? Tule ideoimaan toimialueemme jätehuollon tulevaisuutta. Pääset vaikuttamaan siihen, miten jätehuoltoa alueella kehitetään!

Savo-Pielisen jätelautakunnan ja Jätekukon toimialueella valmistellaan kevään ja kesän 2022 aikana jätepoliittista ohjelmaa, joka linjaa jätehuollon kehittämisen periaatteet ja tavoitteet tuleville vuosille. Ohjelman rinnalla päivitetään myös jätehuollon palvelutaso, jossa määritellään, millaisia jätehuoltopalveluita asukkaille tarjotaan.

Torstaina 28.4.2022 klo 15-18 järjestetään tulevaisuusorientoitunut työpaja, jossa visioidaan kunnallisen jätehuollon tulevaisuutta. Työpaja järjestetään Teams-etäyhteydellä ja sen ohjaa Silja Huttunen / Toimisto 2030 Oy – yhdessä Savo-Pielisen jätelautakunnan ja Jätekukon edustajien kanssa. Osallistumiseksi tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki jätehuollosta kiinnostuneet kuntalaiset!

 

Ilmoittaudu mukaan 21.4.2022 mennessä: www.jatelautakunta.fi/ilmoittautuminen. Mukaan mahtuu 50 osallistujaa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.