Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Ohjaamo Nuoppiksen toimintaan muutoksia

Ohjaamo Nuoppiksen toimintaan muutoksia

Ohjaamo Nuoppiksen toimintaan muutoksia

Ohjaamot ovat alle 30 –vuotiaille suunnattuja matalan kynnyksen palveluja. Pohjois-Karjalassa Ohjaamo –palveluja on yli kymmenessä kunnassa ja Suomessa yli neljälläkymmenellä paikkakunnalla. Lieksassa Ohjaamo Nuoppis on toiminut nuortenpajan tiloissa (Urheilukatu 5) keskiviikkoisin klo 13.00 – 15.00. Eri alojen asiantuntijat ovat olleet paikalla päivystämässä vuorollaan.

Toiminta muuttuu 6.6. alkaen niin, että nuoret ottavat yhteyttä kaupungin asiakaspisteeseen, Moisionkatu 1. Asiakaspalvelupiste on avoinna ma klo 9 – 17 ja ti – pe klo 9.00 – 15.00. Ohjaamo Nuoppiksen puhelinnumero (050 324 6080) säilyy entisenä. Myös s-posti säilyy entisenä: nuoppis(ät)outlook.com. Asiakaspalvelupisteestä nuoret ohjataan asiantuntijan luo tai asiantuntija ottaa yhteyttä nuoreen.

Ohjaamo 2.0 –hanke on kehittänyt Ohjaamo-mallia Pohjois-Karjalassa yhdessä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän/Riverian, Joensuun kaupungin ja hankkeeseen osallistuvien pohjoiskarjalaisten kuntien kanssa. Hanketta on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Hanke on alkanut vuoden 2015 alussa ja jatkunut tähän kevääseen.

Lisätietoja nuorisosihteeri Paula Timonen p. 04010 44115.